Raheem Kassam er redaktør av The National Pulse. I samtale med Steve Bannon hevder han at de progressive elitene i USA, som vil gjøre alt for å beholde makten, trolig vil innføre en ny regel: «Vax to Vote».

– Listen to this phrase and internalize what it means: Vax to vote. This is what they’re going to start talking about when they realize they can’t win the midterm elections.

– The same situation is occurring all across the Western world, with governments realizing that their publics don’t find them legitimate any more. So what better way to win your elections, like Vladimir Putin often does, than to disenfranchise the people that you don’t want voting.

– The best way for these people to do that is requiring a vaccination card, a Covid pass, for you to go to be able to vote.

Dette er selvsagt ikke fakta, men begrunnede spådommer. I utgangspunktet ville jeg aldri trodd dette var mulig. Men jeg trodde heller ikke det var mulig at amerikanske helter ble truet med ruin hvis de ikke vaksinerte seg.

Les også: Navy SEALs saksøker Pentagon på grunn av vaksinetvang

Jeg trodde heller ikke det var mulig at parlamentarikere i et demokrati skulle miste retten til å representere dem som hadde stemt på dem, på grunn av sin vaksinestatus.

Når det gjelder Demokratene og deres allierte i USA, så er alt mulig. Dette så vi i valget 2020. Så avskaffet Biden-regimet grensen i sør. Så fikk vi Afghanistan-fadesen. Deretter ble foreldrene til skolebarn erklært for å være «domestic terrorists». Bare for å nevne noen få eksempler.

Raheem Kassam er en britisk konservativ aktivist. Tidligere har han blant annet jobbet for den britiske utgaven av Breitbart, og han har også fungert som rådgiver for Nigel Farage da han var leder i UKIP. I 2016 stilte han også som lederkandidat for det samme partiet.

Han har vært tilknyttet The Henry Jackson Society og Gatestone Institute, hvor Douglas Murray også har hatt en rolle i flere år.

Du kan se samtalen via denne linken.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.