Demokratene og deres lojale medier hevder at Mark Kelly vant over Blake Masters i Arizona, og at Catherine Cortez Masto vant over Adam Laxalt i Nevada. Dermed beholder Demokratene kontrollen over Senatet, men legitimiteten mangler. Hvis USA var polarisert før valget, er det nå en avgrunnsdyp kløft mellom de politiske fløyene.

Den langtrukne valgprosessen og alle mulighetene for poststemmer og avlevering av stemmer på vegne av andre, såkalt stemmesanking – noe 31 stater tillater, kombinert med resultater som er stikk motsatt av hva det lå an til, gjør at Republikanske og mange uavhengige ikke tror valget har gått riktig for seg.

Republikanerne hadde truet med å stille leder av Department for Homeland Security, Mayorkas, for riksrett. Han har sluppet inn 5,5 millioner illegale. Nå sitter han trygt og kan importere ytterligere 5,5 millioner. Hvis disse kan stemme i 2024, fins det ikke lenger noe USA.

Nå mangler det bare at Kari Lake taper guvernørvalget i Arizona. Det vil være den ultimate demonstrasjon av at Demokratene gjør hva de vil.

Demokratene triumferte og sa det var en historisk seier. At det er historisk stemmer, men kanskje ikke på den måte Demokratene mener. Demokratene vinner gjennom tonnevis av penger og kontroll med prosessen. Da er alt mulig.

“Voters across the country have delivered a resounding endorsement of Democrats’ Senate majority,” Democratic Senatorial Campaign Committee Chair Sen. Gary Peters said in a statement. “These historic results in race after race speak for themselves, and they reflect the strength of our candidates, the popularity of Senate Democrats’ message to the American people, and a rejection of the extremism espoused by the GOP.  Now our work continues in Georgia to ensure Herschel Walker is defeated and Rev. Warnock is re-elected.”

“Velgere over hele landet har gitt en rungende tilslutning til demokratenes senatflertall,” sa leder for den demokratiske senatorkampanjen, senator Gary Peters, i en uttalelse. “Disse historiske resultatene i løp etter løp taler for seg selv, og de reflekterer styrken til våre kandidater, populariteten til Senatdemokratenes budskap til det amerikanske folket, og en avvisning av ekstremismen som GOP forfekter. Nå fortsetter vårt arbeid i Georgia for å sikre at Herschel Walker blir beseiret og pastor Warnock blir gjenvalgt.”

Også i Representantenes hus går det tregt. Dette var det valget alle var sikre på at at Republikanerne kom til å vinne. Det ble spådd en rød tsunami, men nå er selv en marginal seier usikker. Republikanerne mangler syv mandater på de nødvendige 218, og nå meldes det at Demokratene tar sikre Republikanske seter.

Associated Press utropte Mark Kelly til vinner i Arizona 11. november. Nå utroper de Marie Gluesenkamp Perez til vinner i Washingtons tredje distrikt. Det var en Republikaner som hadde setet, men hun stemte for riksrett og dermed tapte hun i primærvalget for Joe Kent.

Joe Kent er MAGA og en veteran. Han har ligget godt an til å vinne. Kent nekter å kaste inn håndkleet.

Perez currently leads Republican Joe Kent 50.8% to 49.2%, a margin of 4,621 votes, with 70% of votes counted.

“What the media says is irrelevant, its another narrative designed to stop voters from ballot curing & to force me to concede – not gonna happen,” Kent tweeted around the time of the AP’s call.

Perez leder for tiden republikaneren Joe Kent 50,8% til 49,2%, en margin på 4621 stemmer, med 70% av stemmene talt.

“Det media sier er irrelevant, det er en annen fortelling designet for å stoppe velgere fra å kurere stemmesedler og å tvinge meg til å innrømme – det kommer ikke til å skje,” twitret Kent rundt tidspunktet for APs oppfordring.

 

https://www.foxnews.com/politics/democrat-marie-gluesenkamp-perez-declared-winner-washingtons-3rd-congressional-district

https://www.foxnews.com/politics/democrats-maintain-control-united-states-senate

 

 

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.