I stedet for å stikke pipa i sekken etter nederlaget i Virginia, bør Demokratene snakke mer om kritisk raseteori. Det er ingenting å skamme seg over, sier Obamas valgkampleder i 2008, David Plouffe, på MSNBC. Han gjør kritisk raseteori til historieundervisning, men det er noe annet. Det er en essensialisering av hvite som onde.

«Critical race theory was a lie, and I think we have to go on the offense. Terry McAuliffe tried to do this, say it’s a lie, they know it’s a lie. But are you scared for your kids to learn about slavery or lynching or housing discrimination? Are we raising kids to be that weak?» Plouffe said.

Plouffe mener Demokratene kan vente seg hva som helst av Republikanerne. Han siterer Obama på at hvis Republikanerne bringer kniver med seg til en kamp, vil Demokratene bruke våpen. Obama sa dette i valgkampen mot John McCain i 2008.

«If they bring a knife to the fight, we bring a gun,» Obama said at a fundraiser in Philadelphia Friday, according to pool reports.

Hvis Trump hadde sagt noe lignende, ville det vært brukt mot ham for alt hva det er verd. Nå gjentar Plouffe trusselen:

Plouffe also added that he believed that Republicans are «not going to campaign on the level» and «lie» and «say anything» to win elections.

«I think sometimes we answer with facts and we don’t think people will believe these things, but they’re not going to campaign on the level. They are going to lie. They will say anything. If this is a boxing match, they’re bringing heavier gloves and knives in their boots. And we have to understand that,» Plouffe said.

Først demoniserer Plouffe motstanderen. Deretter bruker han det for å rettferdiggjøre bruken av alle metoder.

 

Former Obama campaign manager says Democrats need to ‘go on the offense’ on CRT

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.