Plutselig så var ikke valg i USA så sikre likevel. Som vi husker fra media i Norge og USA var presidentvalget i 2020 det sikreste i amerikansk historie. Hvis du tror det har jeg tomter til salgs i Everglades.

Ofre for kriminalitet ledet innsatsen for å tilbakekalle Los Angeles statsadvokat George Gascon, som New York Post i slutten av 2021 stemplet som nok en George Soros finansiert progressiv «juridisk brannstifter», og som er en av statsadvokatene ansvarlig for USAs kriminalitetsbølge. Tania Owen, en av lederne for Recall George Gascon-kampanjen:

«George Gascons unnlatelse av å beskytte våre mest sårbare samfunn er en fullstendig forsømmelse av hans fremste plikt som statsadvokat, og han må fjernes fra vervet umiddelbart før han kan gjøre mer skade. Det George Gascon gjør er ikke en strafferettsreform; det er den direkte ødeleggelsen av vårt strafferettssystem og selve lovene som er ment å beskytte oss.»

Tanias mann var tidligere Los Angeles County Sheriffs sersjant Steve Owen som ble henrettet av en karrierekriminell og gjenganger mens han svarte på et anrop. Morderen kan nå få en drastisk redusert straff under Gascons retningslinjer. Desiree Andrade, også arrangør for kampanjen, opplevde i 2018 at hennes tyve år gamle sønn Julian ble brutalt myrdet. Han ble  stukket med kniv, slått og kastet utfor en klippe av en gruppe unge menn.  Drapsmennene vil være kvalifisert for prøveløslatelse i henhold til Gascons retningslinjer.  De ville ellers i det minste ha stått overfor livstid i fengsel.

«Dette handler ikke om politikk for meg, jeg er registrert demokrat. Dette handler om drapsmennene som brutalt myrdet Julian med kaldt blod og som nå har en sjanse til en dag å få prøveløslatelse på grunn av Gascons pro-kriminelle agenda som setter ofrene sist. Så når du hører Gascon prøve å male det han gjør som «reform», forstå hva han egentlig mener er å redusere straffene for mordere og voldelige kriminelle, eller å ikke straffeforfølge voldskriminalitet.Og når Gascon fornærmer ofre og prøver å fjerne tilbakekallingen som en politisk motivert innsats, vit at han snakker om folk som meg og mange andre som rett og slett er knust av tanken på at vår kjæres mordere er tilbake på gata.»

Dette er bare en dråpe av informasjon og hjerteskjærende historier om baksiden av Soros-finansierte, liberale, soft-on-crime statsadvokat Gaston, som under alle omstendigheter burde vært tilbakekalt. Og før valgets resultat i dag var det gode prognoser for at det kunne skje.

But not so fast. I dag ble det annonsert at innsatsen for å få Gascón tilbakekalt mislykkes. Tro det eller ei, men etter det som ble kalt det sikreste valget i amerikansk historie, altså 2020 presidentvalget, har plutselig valg i USA gått tilbake til like usikkert som det har vært i tiår før Basement Biden fikk 81 millioner stemmer. Selvfølgelig kan vi ikke sammenligne et lokal kampanje for å samle signaturer for å bli kvitt folkevalgte med et presidentvalg, men det er utført av de samme instansene som gjennomfører valg og jeg er overbevist at dette er et tegn på things to come. Los Angeles County har nå funnet det super viktig å saumfare signaturer som de fleste demokrater ikke ønsker og lo and behold: George Gascón er fortsatt statsadvokat. Deadline skrev i kveld:

«Et forsøk på å tilbakekalle Los Angeles County statsadvokat George Gascón ble avvist i dag, og fylkesmannens kontor kunngjorde at arrangørene bare sendte inn 520 050 gyldige underskrifter, mindre enn de nødvendige 566 857.»

Men de sendte ikke inn bare 520 050 underskrifter. Arrangørene av tilbakekallingen sendte inn totalt 715 833 underskrifter til fylkeskontoret i et forsøk på å tvinge Gascón til et tilbakekallingsvalg. Fylkesmenn gjennomførte først et tilfeldig utvalg av signaturene for å bekrefte deres gyldighet. Basert på den første prøvetakingen påtok fylket seg å verifisere alle 715 833 signaturer individuelt.

Fylket meldte mandag at 195.783 av signaturene var ugyldige. I mange tilfeller var personen som signerte oppropet ikke en registrert velger, og det var også mer enn 45 000 dupliserte underskrifter:

«Vi er åpenbart glade for å komme videre fra dette forsøket på politisk maktovertakelse, men vi forstår også at det er mye mer arbeid som må gjøres,» sa Gascón-kampanjens talsmann Elise Moore til Deadline Monday. «Og vi er fortsatt sterkt forpliktet til dette arbeidet. DAs hovedfokus er og har alltid vært å holde oss trygge og skape et mer rettferdig rettssystem for alle. Dagens kunngjøring endrer ikke på det.»

Det var den andre tilbakekallingen rettet mot Gascón. Med økende kriminalitet i Los Angeles, har borgere anklaget Gascón for at han unngår strengere straffer for kriminelle. På et tidspunkt gikk Los Angeles County Sheriffs utenom lokale påtalemyndigheter og gikk direkte til føderale myndigheter for å søke forbedringer etter at bander hadde ranet og drapet på en LAPD-offiser.

Gode nyheter er at Gascón utstedte et notat til sine ansatte på fredag ​​om å søke livstidsdommer og sende ungdomsforbrytere til «adult court». En ny komité vil gjennomgå forslag innlevert av påtalemyndighetene som ber om å overføre saker som involverer mindreårige anklaget for drap, voldelige seksuelle overgrep og andre alvorlige forbrytelser, ut av ungdomsavdelingen og til domstol for voksne. Men som alt annet som kommer ut av desperate håndhevelser av loven og politikere som befolkningen har gjennomskuet, er det mest sannsynligvis tåkeprat. Og kritikere hevder at de nye Gascón-retningslinjer bare er leppestift på en gris, og til syvende og sist er det Gascón-tilhengere som bestemmer.

I tillegg til over en halv million underskrifter hadde 37 byer i fylket Los Angeles mistet tillit til statsadvokaten, og over 98 % av Gascóns egne påtalemyndigheter støtter tilbakekallingen. En tidligere statsadvokat Kathy Cady uttalte at fjernelse av George Gascón fra vervet har aldri vært et spørsmål om hvis, men når.  «Innbyggerne i Los Angeles har ikke råd til ytterligere to år med Gascon som utløser kaos på gatene deres – folks liv står på spill.»

Los Angeles visestatsadvokat John McKinney sa at han og mange av kollegaene var «skuffet» over at tilbakekallingen ikke klarte å oppfylle det nødvendige antallet signaturer, men at de vil respektere resultatene av valideringsprosessen hvis den tåler av en objektiv gjennomgang .

«Jeg er alvorlig bekymret for helsen og sikkerheten til samfunnet vårt og levedyktigheten til hele rettssystemet vårt med Gascón i spissen for distriktsadvokatens kontor de neste to årene,» sa McKinney i en uttalelse. «Mer enn noen gang må publikum ta hensyn til hva Gascon-administrasjonen gjør og snakke ut med andre folkevalgte om deres bekymringer.»

Og jeg vil legge til. Mer en noen gang må vi ta hensyn til hva våre folkevalgte og de som styrer våre valglokaler gjør. Det var noen som sa, «det er ikke stemmene som teller, men de som teller stemmene.» Stalin skal ha sagt det og det er sanne ord i dagens USA: «It’s not who votes that counts. It’s who counts the votes.»

Gascon Recall Effort Fails: L.A. District Attorney To Remain In Office – Deadline

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.