California har løslatt tusenvis av straffedømte pedofile etter at de har tilbrakt bare noen få måneder i fengsel. Flere av de frigitte har begått grusomme handlinger, inkludert voldtekter av barn.

Daily Mail skriver at en analyse av Californias database for seksualforbrytere viser at flere tusen barnemishandlere blir sluppet ut av fengselet etter bare noen få måneder.

Over 7000 personer som er dømt for seksuelle overgrep mot barn under 14 år har blitt løslatt samme år som de ble dømt. Domfelte som begikk enda mer grufulle forbrytelser, som sodomi og voldtekt av barn, sonet også korte straffer.

– Tusenvis av barneofre blir nektet rettferdighet, og George Gascón og hans radikale gruppe  påtalemyndigheter kunne ikke bry seg mindre, sier Jonathan Hatami til Daily Mail.

Hatami er assisterende distriktsadvokat i Los Angeles, og jobber i Complex Child Abuse Unit, som har gått ut med kraftig kritikk av distriktsadvokaten George Gascón.

George Gascón ble av New York Post i slutten av 2021 stemplet som nok en George Soros-finansiert progressiv «juridisk brannstifter»; han er en av statsadvokatene som er ansvarlig for USAs kriminalitetsbølge.

Distriktsadvokat George Gascon tilbakekallelse mislyktes: 195.783 av signaturene er ugyldige

Finansiert av Soros har Gascón blant annet sørget for at 365 pedofile som er dømt for gjentatte seksuelle overgrep mot barn, fikk mindre enn 12 måneders fengselsstraff.

39 saker var domfellelser for sodomi med et barn under 16 år, mens det var tre tilfeller av kidnapping av et barn under 14 år «med den hensikt å begå utuktige eller ugudelige handlinger».

Ifølge en database som kalles Megan’s Law tilbrakte en pedofil som ble dømt for «kontinuerlig seksuelt misbruk av et barn» bare to dager i fengsel før han ble løslatt med en prøvetid på fem år. Den pedofile bor ifølge Daily Mail nå i nærheten av både en barnehage og en barneskole.

Databasen har analysert nesten 55.000 seksualforbrytere. Av disse er hele 76 prosent pedofile.

Tidligere aktor for sexkriminalitet i Los Angeles, Samuel Dordulian, sa til avisen at statistikken var «skremmende for samfunnet», og la til at «statistikk viser tydelig at pedofile ikke blir reformert. De vil komme ut og forbryte seg igjen».

Men i sin iver etter å gjennomføre «reformer» i rettssystemet i USA er de Soros-finansierte distriktsadvokatene altså villig til å tillate grove seksuelle overgrep mot små barn.

George Soros fremstilles gjerne som en filantropisk helt i vestlige hovedstrømsmedier. Kritikere av Soros, som Ungarns statsminister Victor Orbán, anklages gjerne for antisemittisme. Soros er som kjent jøde, født i Ungarns hovedstad Budapest.

Ifølge nevnte Dordulian er Californias guvernør Gavin Newsom (D) delvis ansvarlig for at pedofile straffes så mildt.

– Dette har vært fremmet politisk de siste fem årene, minst: å slippe folk ut av fengsel mye tidligere enn straffen deres skulle tilsi, sier Dordulian.

– Men disse typene individer, de er ikke mottagelige for rehabilitering, og studier har vist at de kommer til å skade flere barn.

Statistikk fra justisdepartementet i USA viser at dømte seksualforbrytere er blir arrestert på nytt for en sexforbrytelse fire ganger så ofte som andre kriminelle.

Det bemerkes også at personer i databasen som begikk grufulle sexforbrytelser fikk «like korte» dommer som dem som ble dømt for mindre alvorlige forbrytelser, eksempelvis usømmelig eksponering.

Les også:

Hva er det med maktpersoner og pedofili?

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli

Mesteren og Margarita.
Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.