This Nov. 3, 2021 photo provided by the Milwaukee County Sheriff’s Office shows Darrell Brooks. Investigators are looking into whether the SUV driver who plowed through a Christmas parade in suburban Milwaukee, killing and injuring several people, was fleeing a crime, a law enforcement official told The Associated Press. (Milwaukee County Sheriff’s Office via AP)

Politiet  i Waukesha bekreftet mandag at det var Darrell E. Brooks som pløyde inn i juleparaden i byen søndag og drepte fem og såret 40. Politiet sier så langt de har avdekket var han alene. De vil ikke si noe om motiv. De avkrefter at Brooks skulle vært på flukt fra en annen incident. Handlingen var m.a.o. med overlegg.

Brooks hadde mange saker gående for statsadvokaten, men kausjonen ble redusert til en bagatell for at han ikke skulle gå glipp av retten til en rask rettssak. Dette er en politikk som statsadvokat John Chisholm har innført. De kriminelles rettigheter kommer først. Han skulle hatt 10.000 dollar for flere saker i februar, men summen ble redusert til 500 dollar.

Så sent som for en uke siden var han involvert i flere andre saker, men ble sluppet ut mot 1.000 dollar. En av dem gjaldt en dame som ble kjørt over:

In a recent case, a woman told police that Brooks charged into her hotel room, shouted profanity at her, and took her cellphone before driving away. He allegedly circled back later, found her walking to a nearby gas station and punched her after she refused to get into his car. When she started to walk away, he allegedly ran her over with his vehicle.

Dette er samme type oppførsel som George Floyd og Jacob Blake var involvert i: Vold mot kvinner de har barn med. Det er tragedien med svarte menn på bunnen av samfunnet som lever av kriminalitet og mishandler egen familie. Demokratene har utropt dem til helter og gir dem rettigheter som gjør at de blir en plage for sine omgivelser.

Denne hendelsen vil gi et politisk blowback for Demokratene.

Det er mange som Darrell E. Brooks og Demokratene kan ikke løpe fra sin egen historie.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.