Fredag fikk rettferdigheten revansj i Kenosha. Alle amerikanere som hadde funnet seg i at butikker og arbeidsplasser ble brent ned i 2020. Nå sa juryen: Dere har rett til å forsvare dere. Ikke rart Biden, Demokratene og woke-mediene gikk amok.

Stemningen i denne leiren er blitt så syk at Al Sharpton satt i et panel og påsto at det var ikke BLM som brente ned Minneapolis, det var høyreekstreme som hadde kledt seg ut.

Søndag slo BLM tilbake, ikke som organisasjon, men som enkeltmedlem. Darrell E. Brooks var en av dem. Politiet forsøkte å holde motiv utenfor, men sa samtidig at det ikke hadde vært noen ytre foranledning. Han er tiltalt for fem overlagte drap, m.a.o. kjørte han inn i paraden for å drepe. Det var ingen bieffekt av rus eller den slags. Brooks ville drepe flest mulig. Han klarte fem og såret 40.

For de fleste vanlige mennesker er dette definisjonen på terror.

Biden forsøkte seg med at man ikke visste noe særlig, akkurat som NRKs korrespondent, Anders Tvegård. De er utstuderte løgnere som ikke lurer noen som ikke vil bli lurt.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.