Vi er bare ved begynnelsen på slutten i Afghanistan og Taliban vil kjøre kniven i USA så lenge de kan. En av lederne so nå har inntatt Kabul satt åtte år på Guantanamo. At noen går derfra til å slagmarken igjen, passer ikke inn i narrativet om de slemme amerikanerne. Kanskje det er noe i at dette er terrorister som ikke kan slippes ut?

Wokemediene sliter med å forstå. Politikerne enda mer. Hvis det er en ting de ikke er klar for så er det å gi Trump kreditt for å ha forstått mer enn Biden.

Biden har gjort en suppe av hele utmarsjen. Alt kollapser. Menneskene som faller fra undersiden av passasjerfly vil bli symbolet på Bidens administrasjon. Selv wokemediene skåner ham ikke.

Lenge før Kabul overga USA tonnevis med avansert utstyr til den afghanske regjeringshæren som i sin tur overlot dem til Taliban. Amerikanerne risikererer å bli skutt ned med sine egne våpen.

De overlot ikke Bagram til regjeringshæren. De overlot den enorme basen til plyndrere. Når Taliban kom kunne de slippe løs 5.000 fanger, mange av dem farlige jihadister.

Disse fangene ville ikke nøle med å drepe amerikanere, tyskere eller nordmenn. Men disse vil ikke ta igjen. De venter til de blir skutt på.

Men da er det for sent.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Lag dere gjerne en Odysee konto via denne linken – det gir oss Odysee poeng, noe vi trenger for å kjøre live sendinger fra Odysee: https://odysee.com/$/invite/@Document:4

Vi satser på denne platformen så snart vi har fått lastet opp arkivet av gamle videoer.

Følg oss på Odysee her: https://odysee.com/@Document:4?r=Cyzqs4wKDHCk61opoaH8iS3PhPHLDLtP

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.