Først sa Biden at de ikke skulle etterlate noen amerikanere eller tolker i Afghanistan. Da det kom til stykket reiste de fra tusenvis. Nå ser vi enda en omdreining på spiralen: State Department nekter landingstillatelse til privatchartrede fly som kommer for å redde sivile ut.

State Department legger også press på nabolandene for at de ikke skal gi landingstillatelser.

State Department forlanger lister over de som skal evakueres og sier de må siles før de kan slippe ut.

State Departement opptrer som Taliban. Selv flyr de titusener av afghanere til USA som ingen aner hvem er.

Dette er høyt spill.

Biden-administrasjonen har allerede blod på hendene.

Amerikanere ble lokket til flyplassen i Kabul, men de sto og stanget ved checkpointene. De tagg State Department-folk inne på flyplassen om å komme ut og hente dem, men det forbød ledelsen i Washington.

Dette er kriminell oppførsel.

Mens øverstkommanderende for Centcom, Kenneth McKenzie, roser Taliban for samarbeidsvilje, forteller New York Times om 44 mennesker i Span Baldak på grensen til Pakistan. De hadde fått skriftlig amnesti fra Taliban. Men de var lite verdt. Alle ble skutt.

Dette er Talibans sanne ansikt.

Og Bidens.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.