Vi har nå en konstellasjon hvor Taliban og det de står for har villige medløpere i Vest-Europa/Norge. Akkurat som på tredvetallet med sovjetkommunismen og nazismen. Når ideologien kjennes ut som en uimotståelig kraft, tiltrekker den seg mennesker, akkurat som en magnet trekker til seg jernspon.

Vi vet mye om medløperiet på tyve-tredvetallet. Men nettopp det at medier og politikere ikke ser parallellen, bekrefter bare dens gyldighet. Det kalles negativ bekreftelse.

Når en offiser i det norske forsvar sier at feilen ved engasjementet i Afghanistan var for stor satsing på militære løsninger, forteller det om et forsvar som er blitt en vekkelse.

Venstresiden er den sterkeste religionen i Vesten siste hundre år, og dets mål er ganske klart: Å ødelegge vestlig sivilisasjon. Ordene tilhører Dennis Prager og han har helt rett.

Vi ser nå hvordan eliten får sjokk over nederlaget i Afghanistan og ikke klarer ta det inn over seg. De klynger seg til at Taliban kanskje er bedre denne gang.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Lag dere gjerne en Odysee konto via denne linken – det gir oss Odysee poeng, noe vi trenger for å kjøre live sendinger fra Odysee: https://odysee.com/$/invite/@Document:4

Vi satser på denne platformen så snart vi har fått lastet opp arkivet av gamle videoer.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.