9/11 var ren ondskap, sa Laura Ingraham nylig i forbindelse med innlegget til hijabkvinnen i Virginia som ville rense datoen for alt som identifiserte angriperne. Slik er også stemningen i Vesten generelt: Det snakkes minst mulig om hvor terroristene kom fra og hva de ville.

Slik sett er Vesten blitt svakere på disse tyve årene.

Men det er likevel en seig motstand mot utviklingen, mennesker som nekter å avfinne seg med at vi «må», vi må avfinne oss med islam, vi må ta vaksine og gå i takt.

Laura Ingraham har vært tydeligst på at Biden refser amerikanerne og truer dem, men Taliban stryker han med hårene. Han tar 100.000 afghanere til USA, uvaksinerte, de har unntak fra helsesjekk, og kontrolleres ikke for sikkerhetsrisiko. Amerikanere på hjemmebane mistenkes og må finne seg i kontroll og utestengelse. Endog fengsel for deres meninger.

Obama og Biden løslot fem fanger fra Guantanamo som alle sitter i Talibans ledelse.

Obama var Talibans mann i USA og det fortsetter med Biden.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.