For første gang så Tucker sliten og mismodig ut. Det man får når man vet at dikene brister og det ikke er noe man kan gjøre.

Fox har hatt en journalist der i åtte måneder. De har brukt droner for å dokumentere folkevandringen. Men nyhetsrapporteringen er brysom. Biden-regimet liker ikke kritisk presse. De har nå forbudt droner over området.

Biden-regimet backer opp forsvarssjef Mar Milleys versjon. Ikke noe galt med at han gikk bak ryggen på presidenten.

Men så er det andre, fra Trump-administrasjonen som kan korrigere og ta ham i løgn. Stabsjef for forsvarsminister Christopher Miller – han som ble innsatt på tampen av Trump-administrasjonen – Kash Patel er på Laura Ingraham og forteller hva som skjedde. Milley hadde ikke tillatelse til å kontakte kineserne og kreve at generalene avla troskapsed til ham. Det var slik Hitler holdt på.

Men Biden-regimet følger ikke spillereglene. De viser med sin oppførsel at Milley er deres mann. De kommer til å backe ham, og blant journalistene er det mange som uoppfordret gjør det samme.

Dermed har USA fått et illegitimt regime som styrer på siden av konstitusjonen.

Normalt skal pressen spille rollen som kritisk aktør og politiske myndigheter følge opp.

Nå sitter kuppmakerne på alle plassene og kan beskytte hverandre.

Hvor mye kraft og styrke er det igjen i det demokratiske USA?

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.