Fredag kom tre dårlige nyheter for Biden tett. Pentagon måtte gå ut og innrømme at angrepet i Kabul var en feilbombing som drepte en sivilist og sju barn. Deretter meldte Frankrike at de tilbakekaller sin ambassadør, og på toppen av det hele sa Food & Drug Administrations ekspertgruppe nei til en såkalt boostervaksine på toppen av de to koronavaksinene.

Selv pro-Biden-medier som NTB/AP må innrømme at det går dårlig for presidenten. Hans popularitet fikk en skikkelig smell med tilbaketrekningen fra Kabul. Selvmordsbombingen som drepte 13 amerikanske soldater ble symbolet på Bidens inkompetanse, og deretter hans ufølsomhet da han sto på Dover Airfield og smugtittet på klokken da kistene kom hjem. Det var det mest ladede øyeblikk i Bidens periode, døde soldater med pørørende, og han klarte å spolere det.

Bidens oppførsel minner om hva tidligere forsvarsminister Robert Gates skrev: Biden har tatt feil i alle store utenrikspolitiske spørsmål. Nå ser det ut til at denne karakteristikken viser seg sannferdig. Biden ødelegger alt han rører ved.

Likevel forsøker mediene å dekke over for ham. NTB/AP skriver:

De dårlige nyhetene viser hvor utsatt en amerikansk president er for hendelser utenfor kontroll, som kan ende opp med å definere et presidentskap. (NTB)

Men dét er ikke hva amerikanerne ser. De ser en inkompetent president som roter det til for seg, i spissen for en kynisk, inkompetent administrasjon.

Tilbaketrekningen fra Afghanistan var en operasjon man hadde visst om i over et år. Det var rikelig med tid til forberedelse. Likevel ble det kaos, og eksperter påpekte galskapen i å oppgi Bagram og bli avhengig av flyplassen i Kabul, hvor man ble prisgitt Talibans nåde.

Biden lovte å hevne de 13 drepte soldatene. Men selv ikke dét klarte man.

Først måtte Pentagon innrømme at de bommet totalt da det ble gjennomført et droneangrep i Kabul 29. august. Ti sivile ble drept, blant dem sju barn. USA hevdet at et angrep på flyplassen ble avverget. Fredag kom det fram at ingen IS-krigere ble drept.

– Angrepet var et tragisk feilgrep, sa general Kenneth McKenzie, som leder den amerikanske sentralkommandoen. (NTB)

McKenzie representerer den politiseringen av forsvaret som Biden-regimet er kjent for. Han presterte å rose Taliban for profesjonalitet og sa de vil utveksle etterretning med dem.

Dette er de samme toner som forsvarssjef Mark Milley sender ut når han omtaler Trump og hans tilhengere som den største trusselen. Ifølge Bob Woodward og Robert Costa kalte han dem for «nazis». – Vi er gutta med våpen, skal Milley ha sagt.

Profilen til disse to karene passer politisk overens med det resten av Biden-regimet sier: at Trump-velgerne er den indre fienden, at de er like farlige som Taliban eller IS og fortjener de samme metodene.

Denne hysteriske retorikken er noe NTB er tilbakeholden med å rapportere, for den vil kunne fortelle den norske opinionen at det er noe crazy med Biden-regimet. Men det er utallige statements fra justisdepartementet og Department of Homeland Security som sier at den største trusselen mot USA nå er hjemlige terrorister.

Dette fra et regime som åpnet grensen i sør og til nå har sluppet inn rundt en million mennesker som ingen aner hvem er.

Hvordan er det mulig å bruke tid og krefter på interne motstandere og kalle dem terrorister når man inviterer hele verden inn, uten medisinsk kontroll eller ID-sjekk. Det er som om man bevisst ønsker å destabilisere USA.

I stedet for forsvar holder Pentagon på med å undervise soldatene i kritisk raseteori og LQBT-politikk. På toppen av det hele kom vaksinetvangen, og dét kan ha vært et skritt med fatale konsekvenser for Biden.

Biden og hans folk hadde lovet ikke å bruke tvang. Nå gjør de det likevel. Det er uamerikansk. Ingen skal tvinges til å ta en vaksine. Men heller ikke dette løftebruddet kritiserer mediene. I stedet er det woke-medier som angriper dem som tar til motmæle som rabiate hunder. Rapperen Nicki Minaj er ett eksempel. Et annet er løytnanten som etterlyste at noen på toppen av Pentagon tok ansvar. I stedet var det han som fikk sparken på røde rappen og mistet sin pensjon.

Folk ser en elite som vokter på sine egne interesser, ikke landets. De ser selvgodheten, narsissismen og inkompetansen.

Biden ser ut til å beskytte sine egne. Han vil ikke ofre noen. Ingen stilles til ansvar.

Biden binder seg til masten. Hele skuta kan gå ned.

Spørsmålet er om han tar USA med seg.

Takten i kriseavsløringene og den dårlige håndteringen gjør at dette nå skjer for åpen scene. Selv pro-Biden-medier må konstatere at han klarer å skyve en gammel alliert som Frankrike fra seg. Klønete er bare fornavnet.

NTB/AP avslører seg når de sammenligner ham med Trump:

I Frankrike er det flere som peker på at Biden viser seg å være en like utilregnelig partner som forgjengeren Donald Trump.

Trump var ikke utilregnelig, han var uberegnelig, og det ga ham en fordel i diplomatiet. Det er Biden, derimot, som er utilregnelig, og det blir stadig tydeligere.

Hvor lenge dette kan pågå, er et spørsmål som stadig flere stiller seg. Selv woke-mediene begynner å opptre urolig, og etterretningen har lekket de første kompromitterende opplysningene.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂