Biden-regimet er soft på Kina, men Beijings aggressive holdning provoserer Kongressen. Hele Representantenes hus stemte for en fordømmelse av Kina ballongspioneri.

USA har vært besatt av Russland helt siden Trump. Men Russland uten energi er ingenting. USA har energi for 400 år, men Biden-regimet har bestemt at det ikke skal utvinnes.

Geopolitikken blir galskap.

Våre politikere later som de har oversikt og kontroll. De har ingen av delene.

Celeste Wallander er den som styrer krigen i Ukraina, hun er viseforsvarsminister. Forsvarsminister Lloyd C. Austin er et noldus, det samme er forsvarssjefen Mark Milley. Men folk som Wallander styrer skuta og det er henne Jens møter når han skal ha instruksjoner.

Håndteringen av ballongen var katastrofalt dårlig. Biden-regimet har igjen og igjen vist svakhet, opptrådt klønete. Det inviterte Putin til å slå til.

Nato og Jens vil gi inntrykk av at vi er i trygge hender. I virkeligheten er vi i fritt fall.

Det er dette som gjør Nord Stream-sabotasjen så farlig.

Den venstre hånden vet ikke hva den høyre gjør.

Kongressen er blitt forbannet på Kina og nå er det forslag om å forby Tik Tok i USA. Det er en stor informasjonskilde for Kina, så det vil være et følbart tap å miste den. Fremdeles er Tik Tok tilgjengelig på Apple og Google. Hvorfor legges det ikke press på dem?

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.