Tucker rullet i natt opp en utrolig historie. Washington Post har en journalist ved navn Taylor Lorenz. Hun sto for litt siden frem på TV og brettet ut hvor forferdelig hun hadde hatt det pga trolling på nettet. Hun sa hun hadde pådratt seg posttraumatiskstressyndrom, PSTD, dvs traumer etter hets eller sjikane på nett. Hun begynte å gråte for åpent kamera, godt hjulpet av intervjueren.

Spol frem noen dager. En twitter-konto kaller seg Libs of tik-tok. Denne personen tar videoer fra tik-tok og legger ut på sin twitter-konto.

Filmsnuttene viser lærer i den offentlige skolen som åpent skryter av at de bruker klasserommene til å propagandere for flytende kjønn og transidentitet. Personene ser mildest talt spesielle ut og foreldrene må få sjokk. Men snuttene er autentiske. Det eneste Libs of tik-tok gjør er å samle dem.

Men det skal ikke oligarsk-mediet Washington Post ha noe av. Det er dårlig reklame for woke-America. Jeff Bezos’ avis satte Taylor Lorenz på jobben med å finne identiteten til brukeren. Lorenz gikk hjem til folk hun trodde var slekt, hun sendte truende meldinger til en person hun trodde var den riktige: -Du driver et hatnettssted osv.

Kvinnen som driver kontoen gikk i dekning og hun gir et intervju til Tucker.

Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor Washington Post vil ha kontoen stengt: Hun har fått en enorm følgeskare.

Men det er ikke noe som heter fair play i Nancy Pelosis, Bidens eller Jeff Bezos’ Amerika: Det er bare rå makt som gjelder. Shut it down!

Men så kommer prikken over i’en: En organisasjon som kaller seg Prototype Fund har som oppgave å spore opp og identifisere «høyreekstreme» på nett.

Over hele Vesten har staten eller George Soros-type-stiftelser finansiert NGO’er som jakter på «høyreekstreme». Hope not Hate i Storbritannia har nettopp outet det de trodde var adressen til Tommy Robinson, slik at det dukket opp voldsmenn på døren til hans ekskone, og et hus som var feilaktig oppgitt. Disse groomingbandetypene er meget ubehagelig å ha kontakt med. Men det må være vel vitende om at det vil bli brukt trusler og vold som gjør at Hope not Hate outer Robinson.

Vi har altså en lang verdikjede som begynner med det britiske rettsvesen, britisk politi, NGO’er som Hope not Hate (ironisk navn) i de facto allianser med groominggjengene. Det forklarer hvor groomingen bare fortsetter. Det er deres rettssikkerhet som er viktig, ikke ofrenes. Når en pågående reporter som Tommy Robinson ikke gir seg – han har snart premiere på en film og groomerne – blir han brysom.

Denne modellen fungerer på begge sider av Atlanteren. Faktum er at den har kommet enda lenger i USA der folk råtner i fengsel for å ha vært på trappa til Kongressen, mens BLM-voldsmenn går fri.

Men Prototype Fund tar likevel kaka. Organisasjonen er finansiert av den tyske stat.  Som Tucker sier: Stasimetoder på vegne av Den dype staten i USA.

Obama avlyttet i sin tid Merkels mobiltelefon. Nå er det den tyske stat som fører krig mot «høyreekstreme» i USA. Det holder ikke med hjemmebane.

Legg til hva faktisk.no og et nettsted som filternyheter driver med i Norge.

PST ble koblet inn i Eikrem-saken, der filternyheter var tungt inne, og da EOS-utvalget rettet kritikk mot PST, nedla PST forbud mot at kritikken ble offentlig kjent. Så mye for norsk åpenhet.

Hvis man vil forstå det overvåkingssamfunnet som vokser frem over hele Vesten må man følge med på «foregangslandet» USA. Da blir PST-sjef Hans Sverre Sjøvold bruk av ordet «anti-statlig virksomhet» mer forståelig.

 

pastedGraphic.png

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.