Libs of TikTok (LoT)  er en aktør på sosiale medier som ikke skaper noe selv. LoT leter opp klipp som sinnssyke woke-aktivister selv har lagt ut, og samler det under én fane. Resultatet er både skremmende og hysterisk morsomt.

Washington Post, som ignorerte Hunter Bidens laptop i over et år, har satset mye på å avsløre hvem som står bak kontoen Libs of TikTok. Oppdraget gikk til den sutrende, selvmedlidende og patetiske «journalisten» Taylor Lorenz. Lorenz har spesialisert seg på «internet culture». Du kan se henne i aksjon i klippet nederst i saken.

Etter at Lorenz selv gråtende fortalte hvordan hennes motstandere hadde plaget familien hennes, valgte Lorenz selv å – wait for it – plage familien til personen bak LoT.

Etterhvert hadde Lorenz nok informasjon til å doxxe Libs of TikTok, ved å offentliggjøre fullt navn og hjemmeadresse. Noe som i dagens klima i USA medfører reell fare for liv og helse.

Journalistikk på sitt absolutt beste, altså.

Hvis du ikke kjenner til LoT, så ligger du bare noen dager etter undertegnede. Men du bør sjekke ut dette fenomenet, for å bevitne den vestlige sivilisasjonens forfall og siste åndedrag.

Brendan O’Neill i Spiked Online er ikke nådig. Men først kommer han med litt skryt av LoT.

It is a brilliant social-media account that finds the batshit-craziest videos on TikTok and puts them on Twitter and Instagram for us grown-ups to gnash our teeth over. You have no idea how far down the path of lunacy wokeness has gone until you peruse this account.

Vi får møte en hyper-woke pastor som kan forklare oss at Gud er queer, ikke-binær og autistisk. En ung kvinne med grønt hår nekter å sverge troskap til unionen fordi hun er en heks. En barnehagelærer har også grønt hår. Hun har informert sine elever at hun er en ikke-binær heks.

Mange hekser, mye grønt hår og få binære personer, altså.

Libs of TikTok also features ‘throuples’ who raise their kids gender-neutrally, men who identify as women complaining about period pain (those phantom vaginas, eh?), and a trans-species activist who identifies as a werewolf.

Ulike pronomen florerer. O’Neill har pekt ut en favoritt.

My favourite is the earnest if slightly bleak TikToker whose pronouns are ‘death / death’s / deathself’. So you would say, ‘That’s death’s jacket’ and ‘Death went to the Prom all by deathself’. Cheery bunch, these turbo-woke loons.

Narsissismen er påtagelig, ubehagelig. Alle identifiserer seg på en måte som bryter med all logikk, og krevet at du bare skal akseptere og respektere galskapen. Man kan ikke stille spørsmål ved en mentalt syk person som i fullt alvor sier ting som «my identification as a deminonbinary agender person».

Særlig skremmende er det at LoT inneholder så mange klipp av lærere. Det er skremmende at neste generasjon utdannes av lærere som bruker mesteparten av energien sin på å indoktrinere barna i woke-hysterisk galskap og kjønnsideologi.

One teacher says she had her pupils pledge allegiance to the Pride flag rather than the Stars and Stripes. Another coos over the fact that her young charges correct anyone who refers to her as a woman and say: ‘No, she’s enby!’ (That’s non-binary.)

Another – turquoise hair – describes himself as a ‘queer teacher’ and says he’s worried about the way that heterosexuality is ‘pushed on our kids’.

LoT har satt søkelyset på denne galskapen, og har blitt svært populær på kort tid. LoT er derfor skyldig i hatefull opptreden, og derfor brukte Washington Post ressurser på å avsløre hvem som sto bak.

Hvis man kan beskrive Taylor Lorenz som en ressurs. Hun er vel mer en selvmedlidende, patetisk aktivist.

The Post følger scriptet i overskrift og ingress.

Meet the woman behind Libs of TikTok, secretly fueling the right’s outrage
A popular Twitter account has morphed into a social media phenomenon, spreading anti-LGBTQ+ sentiment and shaping public discourse

LoT angriper LGBTQ-personer, hevder Lorenz i artikkelen. Men hvordan kan det å videreformidle materiale noen selv har valgt å publisere innebære et angrep? Beats me. Men det må i det minste være noe høyrevridde greier, og dét er selvsagt ikke bra.

Hvorfor har LoT blitt så populært? O’Neill er ikke i tvil.

To me, it seems pretty clear – it’s because this account has shone a light, and a harsh one at that, on the highly narcissistic and deeply destructive ideologies that young people are being exposed to every single day.

TikTok er for unge mennesker. LoT avslører for oss voksne hvordan disse woke-predatorene påvirker våre barn gjennom sosiale medier. Det er skremmende greier.

Dette er det samme fenomenet som USA opplevde under pandemien, da foreldre fikk se galskapen barna utsettes for på skolen med egne øyne. De som protesterte mot kritisk raseteori og gutter i jentegarderoben ble definert som «domestic terrorists».

En far opplevde at hans datter ble seksuelt trakassert av en gutt som fikk frekventere jentegarderoben. Da han forsøkte å stille spørsmål på et møte i skolestyret, ble han slept vekk av sikkerhetsvakter, og senere brukt i en nasjonal kampanje som skulle demonstrere hvordan en innenlandsk terrorist så ut.

Han ble altså erklært Enemy of the state, fordi han ville beskytte sin tenåringsdatter mot voldtekt i skoletiden.

The greatest sin committed by Libs of TikTok is that it has thrown open the doors of these new political cults and allowed rational outsiders to peer inside, to see how far things have gone.

There are some who would prefer to keep the woke indoctrination of the young, so giddily facilitated by Silicon Valley, shrouded from external concern and criticism. It is they who are in the wrong, not Libs of TikTok.

Galskapen i USA er på vei hit, selv om vi ligger noen år bak. Men allerede undervises våre barn i kjønnsideologi, gjennom programmet Rosa kompetanse. Utviklingen vil gå i gal retning helt til foreldre virkelig bryr seg og våger protestere.

Da min sønn på 8 år ble invitert til å delta i Pride-festivalen gjennom den lokale fotballklubben, var jeg den eneste av foreldrene som protesterte åpent på klubbens Facebook-side.

Protesten min ble fjernet i løpet av minutter.

Vi er bokstavelig talt kringsatt av fiender. Vi må slåss til siste åndedrag, for våre barn. Libs of TikTok kan være tacky og uelegant. Men virkeligheten må bringes frem i lyset, uansett hvor skremmende den er.

Tucker Carlson og Fox News tok opp saken for noen dager siden.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.