Flere amerikanske medier uttrykker sin forferdelse over at de samme konservative «nazistene» som forsøker å bringe tilbake Jim Crow-lovene, nå har vedtatt en lov som forbyr bruken av ordet «gay» på skolene i Florida.

For bare en måned hevdet Joe Biden på fullt alvor at Republikanerne ville gjeninnføre Jim Crow-lovene i ny drakt (benevnes Jim Eagle av Biden), fordi de krevde at velgere kunne identifisere seg for å avgi stemme. Man får kjøpt et godkjent ID-kort for omtrent 10 dollar.

Nå er det en ny lov i Florida som har blitt døpt til «Don’t Say Gay»-loven. Time magazine brukte overskriften ‘Florida passed the Don’t Say Gay bill – here’s what it means’. ABC News ville ikke være dårligere, og valgte ‘DeSantis-backed “Don’t Say Gay” bill sparks outrage’.

Og i New York Times fikk en kronikk skrevet av den selvidentifiserende LBGTQ-tenåringen Will Larkins stor oppmerksomhet for sin tekst ‘Florida’s “Don’t Say Gay” bill will hurt teens like me’.

Mediene skaper et inntrykk av at det nå har blitt forbudt å spørre læreren om råd når det gjelder problemer og utfordringer knyttet til seksualitet.

Larkins skriver det rett ut, svært konkret og fullstendig usant:

We have a mental health crisis in the queer community, and Governor DeSantis and the Republican Party want to outlaw the solution.

Now, under threat of lawsuits, districts, schools and teachers may be hesitant to talk at all with students about gender identity and sexuality, even if the conversation is “age-appropriate.”

Kjendiser hiver seg på bølgen. Selveste Luke Skywalker har hivd seg på den uunngåelige Twitter-bølgen.

Også norske medier følger opp den falske fortellingen. Framtida.no skriver:

Eit kontroversielt lovforslag i Florida, som vil forby all undervising rundt seksuell orientering og kjønnsidentitet på skulane i delstaten, er no raskt på veg gjennom lovgjevingsapparatet i staten, trass i høglytte motstemmer.

President Joe Biden forstår som vanlig absolutt ingenting.

Med barna som forsøksdyr

Hva sier loven?

Loven som er vedtatt sier ingenting om hva en lærer kan si til sine elever og vice versa. Det er åpenbart ikke innført noe forbud mot å bruke begrepet «gay» på skolen. Loven omhandler klasseromundervisning og pensum.

Den kontroversielle delen av loven finnes i et eneste avsnitt:

‘Classroom instruction by school personnel or third parties on sexual orientation or gender identity may not occur in kindergarten through grade three or in a manner that is not age-appropriate or developmentally appropriate for students in accordance with state standards.’

Med andre ord: Lærere og pensum skal ikke undervise barna i seksuelle preferanser, transideologi, homoseksualitet og genusteorier i barnehagen og opp til tredje klasse.

I USA er tredjeklassinger syv eller åtte år gamle. Det som får hele LGBTQ-mafiaen til å klikke mentalt, er altså dette:

I Florida får de ikke lov til å starte hjernevasken av barna allerede i seksårsalderen.

For de aller fleste mennesker høres vel ikke dette så ille ut? Men enhver begrensning oppfattes som ren voldtekt av de hysteriske LGBTQ-aktivistene.

Loven sier ingenting om at LGBTQ-tenåringer som Larkins ikke lenger kan spørre læreren om råd. Undervisning i diverse moderne kjønnsteorier er lovlig fra barna er åtte år gamle, så lenge undervisningen er passende i forhold til barnas alder (age appropriate).

De skrikende feilene i fremstillingen fra angivelig seriøse medier er et typisk tegn i tiden. Selv om også høyreorienterte medier bruker lignende virkemidler, er presset fra venstresidens medier på et helt annet nivå. Hovedforklaringen er selvsagt at kun syv prosent av journalistene i de nasjonale mediene i USA definerer seg som konservative.

Skjevheten i hvordan nyheter fremstilles påvirker faktisk kunnskapsnivået i befolkningen. Big Tech bidrar med å sile nyhetsstrømmen slik at kun de korrekte fremstillingene synes. Et enkelt eksempel er å ta et Google-søk på «Don’t Say Gay».

For transaktivistene og kjønnsideologene er alt lov. Som da Kentucky var vert for ‘Sexy Sex-Ed Summer Camp’ for barn og tenåringer. Blant aktivitetene var ‘Sex with ME: Self-Pleasure’, ‘Sexy Trans Sex Ed’, ‘The Three Ps: Pee, Poop and Pleasure’, og ‘Sex on Drugs’.

Å lære barn om masturbering, transseksualitet, sex under narkorus og seksuell nytelse med bruk av avføring og urin? Ingen problemer. Snart tilgjengelig i en barnehage nær deg.

Sexy Sex Ed was founded by Tanya Turner, who describes herself as «a femme, fat, queer, magical pleasure worker, educator, and artist,» according to a biography that was on Sexy Sex Ed’s website.

Ellers er populære programmer rullet ut på skolene i regi av det omstridte 1619 Project, som reduserer hele USAs historie til en fortelling om slaveriet, eller i regi av det marxistisk inspirerte Zinn Education Project.

USA viser veien inn i mørket. Vi følger lydig etter. Organisasjonen FRI får lov å spre sitt makkverk Rosa kompetanse i norske barnehager og skoler.

I undervisningsopplegget «Rosa kompetanse skole» for trinn 1–10 fra Foreningen FRI, skal elevene bl.a. lære at:
• «ikke alle er jenter eller gutter»
• «mange gutter har penis og mange jenter har klitoris, men ikke alle»
• «kjønn og kropp er to forskjellige ting»
• «Gutter, jenter og andre kjønn» er en setning som gjerne kan brukes.

Les også: Foreldreopprop 2022: Vern våre barn mot kjønnsforvirrende undervisning

Alt som kan undergrave og viske ut tradisjonelle verdier og klassisk moral må fjernes. Alt som stinker av kristendom eller klassiske filosofiske verdier må ryddes vekk. Alle spor av nasjonalfølelse og stolthet over egen historie må forkastes.

Slike idéer må bekjempes, og et klart flertall av norske foreldre (for ikke å snakke om foreldre med innvandrerbakgrunn) ønsker ikke at barna skal utsettes for denne typen av vranglære.

Slike ideer kan bekjempes. Det krever bare at et tilstrekkelig antall irriterende foreldre sier et høyt og tydelig:

Takk, men nei takk!

The myth of the ‘Don’t Say Gay’ bill 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.