Woke-mobben i USA uttrykker sin forferdelse over at de konservative «nazistene», som de påstår forsøker å bringe tilbake Jim Crow-lovene, nå har vedtatt en lov som forbyr bruken av ordet «gay» på skolene i Florida. Disney slenger seg på protestbølgen, men Floridas guvernør Ron DeSantis (R) slår tilbake.

Mediene har skapt et inntrykk av at det nå har blitt forbudt å spørre læreren om råd når det gjelder problemer og utfordringer knyttet til seksualitet. Men loven som er vedtatt sier ingenting om hva en lærer kan si til sine elever og vice versa. Det er ikke innført noe forbud mot å bruke begrepet «gay» på skolen. Loven omhandler klasseromsundervisning og pensum.

DeSantis signed the Parental Rights in Education Act — the measure establishment media and other leftists have misrepresented as the “don’t say gay” bill — into law Monday. In response, Disney released a statement promising to use its influence to have the bill be overturned and challenge it in court.

Loven setter en aldersgrense: Lærere og pensum skal ikke undervise barna i seksuelle preferanser, transideologi, homoseksualitet og genusteorier i barnehagen og opp til tredje klasse, det vil si at loven setter begrensninger for barn fra ni år og nedover.

Amerikanske medier og løgnen om «Don’t Say Gay»-loven

Men Disney har altså kritisert den nye loven. Det er kanskje ikke så merkelig når man vet hva slags agenda underholdningsgiganten selv sier at man har.

Leaked video from Disney’s “Reimagine Tomorrow” summit reveals top-level employees openly discussing the company’s push to include more LGBTQ+ content in its ever-growing library.

Executive producer Latoya Raveneau utdyper:

In my little pocket of Proud Family TVA, the showrunners were super welcoming. Meredith Roberts and our leadership over there has been so welcoming to my not-at-all secret gay agenda.

DeSantis slår tilbake

Floridas guvernør Ron DeSantis lar seg ikke vippe av pinnen, men går til motangrep. Han peker på det faktum at Disney arrangerer cruise til land hvor homoseksualitet faktisk er forbudt, og ikke virker å ha noen problemer med å tjene penger i Kina, hvor uighurer sitter i gigantiske omskoleringsleirer og befolkningen overvåkes på en måte som ville skremt George Orwell.

DeSantis sier også at Disney ville støttet en lov som forbød undervisning i Kinas behandling av uighurene.

I et intervju med Tucker Carlson sa DeSantis blant annet at den eneste grunnen til at Disney protesterer mot loven, er at den woke mobben krever det, men at det ikke er Disney, men folket, som bestemmer lovene i Florida. Videre sa DeSantis følgende:

[Y]ou’ve got to wonder, like, why is the hill to die on to have transgenderism injected into kindergarten classrooms, or woke gender ideology injected into second-grade classrooms?

Why is that the hill to die on? Meanwhile, if we had done a bill that prohibited talking about the abuse of Uyghurs in China, Disney would’ve supported that legislation. Because they don’t want to say a word about that.

So, it’s just an odd manifestation of their corporate values that they actually do Disney cruises, Tucker, to the nation of Dominica, which criminalizes homosexuality. So, they’re fine doing that and lining their pockets.

They’re fine lining their pockets from the C.C.P. and all the atrocities that go on there, but it’s those kindergartners in Florida that they really want to have transgenderism as part of their core curriculum in school.

Ron DeSantis anses av mange som en fremtidig presidentkandidat for Republikanerne. Kun Donald Trump har på nåværende tidspunkt høyere oppslutning enn DeSantis.

DeSantis: Disney Does Cruises to Nations Where Homosexuality Is Illegal

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.