Skolestyrelsen i Florida har godkjent at loven som forbyr lærere å undervise i kjønnsidentitet og seksuell orientering i klasserommene, skal gjelde for elever opp til 12. trinn.

NTB bruker regimemedienes begreper i sin rapport:

Loven – som i amerikanske medier kalles «don’t say gay»-loven – er innført av Florida-guvernør Ron DeSantis, som er Republikanernes nye stjerneskudd.

Utvidelsen av loven er gjeldende om en måned. Den forbyr lærerne å gi opplæring om kjønnsidentitet og seksuell orientering hvis ikke det er krav om det i de statlige retningslinjene. Elever kan da velge ikke å delta i de timene.

Fra før har en slik lov forbudt dette i klassetrinnene opp til fjerde klasse.

I tillegg skriver NTB at loven forbyr lærerne å snakke om temaet i klasserommene. Det er en hvis mangel på presisjon i beskrivelsen.

For det første: Transaktivister og deres støttespillere på venstresiden innførte begrepet «don’t say gay»-loven, selv om loven ikke inneholder ordet gay i det hele tatt. Også Disney og andre woke selskaper kastet seg på. DeSantis svarte med å slå hardt tilbake mot særlig Disney, som mistet spesielle rettigheter selskapet har hatt i flere tiår.

For det andre: Det loven dreier seg om er undervisning i timen. DeSantis sier nei til propagandan LGBTQ-mobben innfører over hele den vestlige verden, som særlig rettes mot små barn. I Floridas tilfelle så forbød loven at barn fra 6 til 9 år skulle undervises i seksuelle preferanser, transideologi, homoseksualitet og genusteorier i barnehagen og opp til tredje klasse.

Det som fikk hele LGBTQ-mafiaen til å klikke mentalt, var altså dette:

I Florida fikk de ikke lenger lov til å starte hjernevasken av barna allerede før de var omtrent 9 år.

Amerikanske medier og løgnen om «Don’t Say Gay»-loven

Som kjent er slik undervisning allerede innført i en rekke norske barnehager, hvor 4 åringer indoktrineres i at de kan velge sin egen kjønnsidentitet.

Dessuten er det ikke noe forbud som sier at lærerne ikke kan snakke med elevene i klasserommet. Hvis en elev har problemer og spørsmål knyttet til seksualitet og kjønnsidentitet, kan eleven på eget initiativ kontakte læreren og få svar i friminuttet. Forbudet gjelder undervisning (indoktrinering) i plenum.

Utvidelsen av loven vil nå inkludere undervisning opp til 12. trinn, hvor elevene er 17-18 år gamle. LGBTQ-ideologene vil selvsagt rase mot loven, som de mener vil skape fordommer mot LGBTQ-folk, ifølge New York Post.

Critics, who dubbed the initial ban the “Don’t Say Gay” law, counter that it foments prejudice against the LGBTQ community.

Et klart flertall av foreldrene til skoleelevene støtter derimot loven.

The issue roiled school board meetings in Florida and beyond, where some parents complained about the circulation of age-inappropriate and sometimes sexually explicit materials in their kids’ classrooms.

Lærere og andre skoleansatte oppfordret barn til å endre sin kjønnsidentitet uten å informere sine foreldre. Biden-regimet støttet selvsagt translobbyen.

«Make no mistake, this is part of a disturbing and dangerous trend that we’re seeing across the country of legislation that are anti-LGBTQI+, anti-trans in a way we have not seen in some time,» White House Press Secretary Jean-Pierre said as the initial bill advanced last year.

Kulturkrigen fortsetter, og DeSantis velger riktig side i denne saken. Det forventes at DeSantis vil stille opp i presidentvalget i 2024, som konkurrent til Donald Trump. Men foreløpig ligger Trumt klart foran på diverse meningsmålinger.

Les også:

Når Pride inntar barnehagen

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.