Guvernør deSantis i Florida har fått vedtatt en lov som forbyr undervisning i sex i barneskolen. Lærerne blåser til kamp og det samme gjør Corporate America. Sex-aktivister har overtatt selskaper som Disney og bruker underholdningen til å spre de rette holdninger.

Men selskapene forstår ikke at de legger hodet på blokka. Når foreldrene får vite hva ungene deres lærer på skolen blir de rasende: Kjønn er valgfritt og kropp er ingen hindring, hormonblokker og operasjoner tilbys helt ned i åtte år. Biden syntes åtte år var passe under valgkampen.

Foreldre får ikke vite hva som skjer med barna deres på skolen. Lærerforbundet står på at det har ikke de noe med. Men det finnes nok av lærere som ikke er enig og når de lekker hva som foregår blir indignasjonen så sterk at den blåser motstand over ende.

Guvernørvalget i Virginia var et varsel. Men Demokratene ser ikke ut til å ha tatt det ad notam. De kjører på og hudfletter de som våger å protestere.

Det er samme melodi i Vest-Europa. Orban fremstilles som en homohater og kobles til Putin. Slik beskrev NTB familiepolitikken tidligere søndag:

Han er også sterk motstander av LGBTQ-rettigheter og innvandring, og høster stor anerkjennelse fra likesinnede langt ute på høyresiden både i Europa og USA.

Slik fremstiller også progressive medier i USA sexloven for barneskolen. Den kalles anti-gay. De påstår at den forbyr å bruke ordet gay. Det er selvsagt nonsens, men fakta betyr ingenting for det nye woke-venstre. De gjentar løgnene og løgn er blitt deres viktigste våpen.

EU ønsker å bryte ned motstanden mot flytende kjønn og gravide menn fordi det er et effektivt våpen mot kjernefamilien og kristendommen. BLM har samme mål.

Norge har blokkert for overføringer til Ungarn av EØS-penger fordi Ungarn ville ikke at de skulle gå til LQBTI+foreninger/saker.

På samme måte bruker EU flyktninger som brekkstang. Man vil også forsøke å bruke ukrainerne til å få gjennomslag for fordeling etter en nøkkel, slik at alle landene blir splittet og befolkningene skiftet ut. Det er en helt bevisst politikk.

USA er i en egen divisjon. Innvandringen i en måned er som hele EU på tre og nå forventes den å bli tredoblet. Det er kaos allerede, men NTB skriver fortsatt om de inhumane lovene som holder migrantene ute. Title 42. De ikke bare desinformerer, de undergraver landet vår sikkerhet bygger på.

Biden har klart å angripe vanlige folk med kritisk raseteori, åpne grenser, defund the police, inflasjon og en galopperende kriminalitet. Dette får du heller ikke høre om av norske medier.

Men når de rører barna går de et skritt for langt. Hvem? De store selskapene som Disney, Floridas største arbeidsgiver. Disney, Apple og de andre har ikke godtatt at saken ble avgjort da nasjonalforsamlingen stemte. De lover å fortsette kampen. Slik går det når man lar aktivister styre.

Alle foreldre forstår hva det handler om: Disney og Apple vil tvinge pervers undervisning på deres barn. De undervises i masturbering, analsex, selvsagt homo og lesbesex, og det med bøker som er helt eksplisitt.

Da en forelder reiste seg på skolemøte og leste fra en av undervisningsbøkene, ble hun klubet ned. Det var uanstendig. Men barna skal høre og lese det!

Slik er den nye wokekulturen. Gjennom korrupt, gjennom løgnaktig. Progressive medier sier at sex-undervisning for barneskolen er en myte som høyresiden har funnet på for å kompromittere venstresiden.

Norske medier fortier enten hvor radikal venstresiden er, eller kaller det falske påstander.

Men nå har amerikanerne begynte å våkne. De hører og ser Disneys Bob Iger og Apples Cook kritisere dem for å være anti-humanister. Men hvordan er det med disse selskapenes politikk i Kina? De er helt avhengige av Kina og tør ikke kritisere regimet.

Amerikanerne forstår: Disse selskapene har ingen respekt for dem, de setter seg over demokratiet. Det viser en grenseløs arroganse mot landet som gjort suksessen mulig.

Men Kina tør de ikke røre. De kysser Xi Jinpings hånd.

Laura Ingraham forteller at Apples Tim Cook i 2016 inngikk en avtale med Kina om å investere 275 milliarder dollar over fem år.

Apple legger sine egg i kommunistpartiets hatt: Nå ryktes det at neste chip skal lages i Kina.

Det finnes ingen grenser, hverken geografisk, politisk, verdimessig eller moralsk. Apple og Disney har valgt kommunist-Kina, ikke Amerika.

Laura har et klart svar: Etter valget 8. november vil alt være på bordet. Dvs. Disneys copyright og privilegier. Hvorfor skal Florida eller Kongressen belønne selskaper som motarbeider velgerne?

Det spørsmålet burde også vært stilt i Norge.

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.