Tove Bjørgaas hadde et innslag om Ron DeSantis tirsdag morgen som var under enhver kritikk. Dette var ikke lavpannet eller vulgært – Bjørgaas er ganske vulgær – det var ondsinnet.

Studio er med på notene. Vi fikk høre at Republikanernes nye håpefulle ønsker å rense skolebøkene i Florida. Dette er et tema NRK og norske medier har tatt opp lenge: Det er ikke woke som sensurerer og indoktrinerer, det er de som forsøker å forsvare barna sine.

Bjørgaas hadde snakket med en BLM-aktivist som hevdet at DeSantis ønsker å fjerne BLM fra lærebøkene. Det er det god grunn til. BLM er en korrupt, voldelig organisasjon. Lederne har stjålet store summer og brukt dem på kjøp av dyre eiendommer. Lufta har helt gått ut av ballongen.

Så var det LHBTQ. De var heller ikke DeSantis snille mot. Ingenting om hvordan de har forsøkt og overta Disney og blitt avvist av foreldrene.

DeSantis har fått vedtatt i lovs form at skolen ikke skal være skueplass for transseksuell aktivisme.

Men NRK vil ikke innrømme at det er aktivisme. I stedet gjøres aktivistene til ofre.

Det sier alt om NRK. De lyver systematisk.

Mest alvorlig er det at Bjørgaas overhodet ikke nevnte at Biden-regimet har utpekt foreldrene som vil beskytte barna sine til domestic terrorists. Det var etter at foreldrene i Fairfax county i Virginia protesterte mot at transgutter kunne bruke jentetoilett. En av den voldtok en jente. Skolen gjorde ingenting. Da faren møtte opp på skolen ble han lagt i jern.

Under lockdown satt foreldrene hjemme og så hva barna ble foret med av lærerne. Det var aktiv promotering av materiale som minnet om og var porno. Skolebøkene skulle lære barna å onanere og ha analsex. I barneskolen. Lærerne gikk bak ryggen på foreldrene som fikk sjokk.

På toppen av det hele kom kritisk raseteori og skifte av kjønn. Foreldrene skulle ikke vite noe.

Da de reagerte og møtte opp på foreldremøter ble de møtt av politi.

Utdanningsministeren Carrera skrev et brev til utdanningsforbundet og ba dem skrive til justisminister Merrick Garland for at foreldrene skulle få stemplet domestic terrorists. Det gjorde de virkelig: Foreldre som ville beskytte barna sine ble kalt terrorister.

Dette er en stor og kraftfull bevegelse i USA, men det ignorerte Bjørgaas glatt.

NRK med 6,6 milliarder kroner fra skattebetalerne, er spent for en ideologisk vogn som gjør hva som helst for å knuse motstanderen. Ron DeSantis kan bli presidentkandidat. Bedre å knuse ham nå.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.