Før valget klarte en driftig amerikaner i Colorado å infiltrere Antifa. Der overhørte han en Eric svare på spørsmålet om hvordan man forhindret at Trump vant, med at «det er tatt vare på». Mannen het Eric Coomer. Han er sjef for sikkerhet og en strateg i Dominion Voting System.

Infiltratøren heter Joe Oltmann. Han fortalte i natt Eric Metaxas om hvordan han kom på sporet av tidenes historie.

Stafettpinnen

Men hvordan kan en slik stor nyhet bli presentert hos en videoblogger mainstream-følgere ikke kjenner? kan du spørre. Det er fordi høyresiden i USA er driverne i nyhetsbildet. Hvis én faller fra, overtar en annen. Da Tucker Carlson dolket Sidney Powell, hadde andre allerede jobbet iherdig med valgsvindelen og kunne backe henne opp. Det de forteller, stiller Tucker i et uheldig lys. Han er under krysspress, fra eierne og fra publikum som vil ha sannheten. Selvfølgelig skulle han fortalt historien om Eric Coomer, men det ville blåst topplokket av hele valgsvindelen. Eric Coomer er så tett man kommer på en smoking gun, og det mobiliseres for å forhindre at historien sprer seg, akkurat som med Hunter Bidens laptop.

Sensur er blitt dagens orden i USA. Joe Oltmann har to bevæpnede vakter som passer på familien. – Har du nok våpen? spør Metaxas. – Jeg eier en våpenforretning, svarer Oltmann.

Document har omtalt Coomer tidligere. Han er ikke noe helt nytt blad, men at han hadde en så sentral rolle, var ukjent.

Et nytt nivå

Det Joe Oltmann fortalte Eric Metaxas i natt, tok historien om Dominion til et nytt nivå.

Oltmann er forretningsmann, bosatt i Colorado. Han stemmer Trump, men definerer ikke seg selv som politisk. Han deltok i samfunnsnyttig virksomhet og ville forhindre at Antifa flyttet sin gateterror til hans lokalområde. Han er såkalt tech-savy, god på den digitale jungelen. Under tråling på nett ble han klar over at flere journalister var Antifa-infiltratører. De tok seg jobber i anerkjente medier som Business Insider og benyttet anledningen til å samle informasjon om sine motstandere. Doxxing er blitt en helt vanlig metode for Antifa, og når all din personlige informasjon ligger ute, må du ta forholdsregler.

Det er ikke Republikanere som er farlige, selv om norske medier gjør alt for å overbevise om det. Det er Bidens, dvs. NRKs, «velgere».

I et voldsklima må motstanderne bruke tid, penger og krefter på å beskytte seg. Å flytte er en stor prosess. Andre trekker seg ut av politikken. Dette er terror som politisk våpen og er allment akseptert på venstresiden i USA. Det går fra toppen i det Demokratiske partiet, via store medier som Washington Post, CNN og New York Times, og ned til bøllene på gatenivå. De vet at de har backing fra Biden og Harris, og Harris har vært eksplisitt på at uroen må fortsette.

Ingen norske medier kommenterer dette. Vi står derfor uten forsvar mot en tilsvarende voldsutvikling her.

Nytt parameter

Volden som ble sluppet løs i Demokratiske stater i mars, med hoderulling av statuer, var ikke spontan. Noen ville at voldsbølgen skulle rulle over USA og presse politiet på defensiven. Norske medier har bidratt til å legitimere denne voldsbølgen.

Når den ene parten i et demokrati går inn for å legitimere vold, trer andre mekanismer i funksjon.

Antifa er et våpen som har vært utviklet over tid, med backing fra George Soros og nye navn som Coomer.

Kontraspionasje

Oltmann forsto at han var på sporet av noe stort da han hørte «Eric» si at alt var under kontroll: Trump kom ikke til å vinne. Det skulle Dominion Voting System sørge for.

Oltmann fant ut at «Eric» var sjefen for strategi og sikkerhet hos Dominion. Da gikk Oltmann inn for å kartlegge Coomers virksomhet på sosiale medier, og fant en mann som var rabiat Trump-hater. Som vi har sagt: Mediene og Trump-motstanderne har dyrket et hat som er blitt patologisk med årene. Det har utløst krefter som er antidemokratiske.

Coomer er en mastermind, ifølge Oltmann. Han har en doktorgrad (PhD) i kjernefysikk. Men ekstremisme og intelligens er ikke uforenlige.

Avlyst

Sist fredag skulle Dominion ha besvart spørsmål i en komite i delstatsforsamlingen i Pennsylvania. Oltmann hadde forsynt Republikanerne med de rette spørsmål. I ellevte time ble høringen avlyst. Dominion ville ikke komme. Noen hadde varslet dem om at de var blitt avslørt. Kontorene i Toronto og andre byer er evakuert. Coomer har gått under jorden. Hele hans historie på sosiale medier er slettet.

Ikke overraskende. Men hvorfor skulle han ha behov for det hvis alt var i sin skjønneste orden?

Denne historien er stor

Oltmann fikk sin Twitter-konto slettet med en tåpelig begrunnelse.

Mer skummelt var det at myndighetene i Colorado gikk inn og fjernet dokumenter hvor Coomer figurerte.

Oltmann forteller at han dukket opp i Mongolia i 2012.

Den som kan selge stemmemaskiner, har et potensielt stort og lukrativt marked. Hvor mange autokrater er det ikke som er villig til å gjøre en deal?

Men hvem hadde trodd at det skulle skje i Amerikas Forente Stater?

 

NB: Videoen er i HD, og det tar tid å laste den inn. Men den er der!

Denne videoen er lastet ned av Document. Den ligger foreløpig på YouTube, men etter en stund vil den være borte, sporløst. Document må derfor laste ned alle viktige videoer.

Støtt oss i arbeidet!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Årets julegave! Kjøp Kents bok om klimahysteriet her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂