Trump tar alltid en runde hvor han henvender seg til politikere som er blant publikum. Han kaller dem ved fornavn og har ofte en morsom kommentar. Denne ledigheten er med på å gjøre Trump til en stor taler. Den som har sett Biden, må bare krympe seg. 1000 mennesker fulgte hans Thanksgiving-tale online. Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

Trump tok Valdosta i Georgia med storm lørdag. Det var ingen president på defensiven som landet i «Air Force One». Trump-magien er den samme, og anti-Trump-koalisjonen vet ikke sin arme råd. De har forsøkt alt: private videoer, sammenkok av rykter som FBI kjøpte med hud og hår, riksrett – og nå massiv valgsvindel. Ingenting ser ut til å bite på Trump.

Dermed ikke sagt at man vet hvordan det går. Men Trump er en fighter, og han vil kjempe for seier så lenge han puster. Det er dét som gjør ham så populær blant amerikanere. De liker fightere, særlig slike som kjemper for dem.

12.000 bedrifter har flyttet fra California de siste fem årene. Forholdene er umulige for business. Likevel ser ikke myndighetene ut til å bry seg. Det er denne holdningen en del Republikanere ikke helt har forstått. De skjønner det når de blir styrt av Demokrater, men da kan det være for sent.

Nå planlegger Demokratene en revolusjon. De legger ikke skjul på det. Hvis de får flertall i Senatet, vil de gjøre slutt på filibuster-kravet om 60 stemmer for et flertall, og isteden åpne for simpelt flertall. Da kan de gjøre hva de vil: utvide høyesterett og gi delstats-status til Puerto Rico og Washington D.C. Med åpne grenser er flertallet sikret for all fremtid.

Demokratene slakket av på kravene, slik at hvem som helst kunne stemme. Ingen krav til legitimasjon, ingen kontroll av signaturen på stemmekonvolutten, tilbakedatering av konvolutter som kom for sent osv.

Folk som kom for å stemme, fikk høre at de allerede hadde stemt. Andre hadde stemt for dem. Slik går det når det er tilstrekkelig å si navn og adresse, uten dokumentasjon.

Norske medier skriver ikke om dette. Da ville også nordmenn forstå valgsvindelen. Intet opplyst land avholder slike valg.

Ingen snakker mer om velgerundertrykkelse enn Demokratene. De snakker som om det var 1950-tallet i Sørstatene. Obama spiller dette kortet for hva det er verdt. For mange amerikanere er svaret null. De har gjennomskuet denne bløffen for lengst. Den vekker bare harme.

Norge er i ferd med å importere samme bruk av rasekortet som amerikanere blir plaget med. Den identitetspolitikken USA har utviklet, er adoptert av venstresiden og innvandrere i Europa. Den er et perfekt våpen, inntil et visst punkt, men så slår den kontra.

Trump er den perfekte spiller; han tar ballen i luften og dundrer den tilbake.

Konservative velgere ser hvilke Republikanske politikere som forstår spillet og deltar, og hvem det er som sitter på gjerdet eller deltar på Demokratens banehalvdel.

Altfor mange lokale krefter har gjort det siste. De har ikke turt å utfordre Demokrater som sitter i viktige posisjoner. Demokratene har utviklet en hensynsløshet vi forbinder med bolsjeviker eller fascister. Det er no-mercy- og take-no-prisoners-politikk. Guvernør i Georgia, Brian Kemp, og First Secretary Raffensperger er eksempler på Republikanere som ikke tør å opponere mot Demokratenes spill.

Men da videoen som viser valgmedarbeidere som haler kofferter fulle av stemmesedler ut fra skjulesteder under bordene ble kjent torsdag, vippet vekskålen mot dem. Disse bildene fra overvåkingskameraene snakket sitt eget språk: Valgobservatørene var sendt hjem, nå kunne arbeidet med å stjele valget begynne. Da den ansvarlige i Fulton county forsøkte å bortforklare og sa han ikke hadde sett videoen, gjorde han det bare verre for seg.

Medier og politikere som blånekter for valgsvindel, blir ikke lenger trodd. Det har vært så mange historier, og folk har fått dem med seg. Mange av dem har selv opplevd unormale ting: at postkasser flyter over av stemmesedler som høstes inn av andre. At alle på det lokale sykehjemmet stemmer på Biden, osv.

En måling fra Rasmussen viste at også 32 prosent av Demokratene mener at valget ikke har gått riktig for seg. Det er et knusende tall for Biden. Hvis han skulle ta makten, vil det øke avstanden dramatisk mellom Washington D.C. og størsteparten av folket.

Demokratene nektet å anerkjenne at valget i 2016 var legitimt. De sa at Trump kunne takke Putin for seieren. Da Trump møtte e-sjefene 9. januar, sa de til ham at russerne hadde blandet seg inn og gikk for Trump. Det har hele tiden vært en psykologisk krigføring mot presidenten, som må ha en utrolig sterk psyke. Trump har fått føle Den dype staten på kroppen gjennom fem år.

I Georgia 5. januar står alt på spill: Presidentvalgets gyldighet og Amerikas fremtid. Hvis det ikke er mulig å nå frem gjennom domstolene og i mediene, vil amerikanerne trekke noen konsekvenser av det.

Trump sier de må kjempe. De må sørge for at valget 5. januar ikke blir stjålet. De som sier noe annet, forstår ikke hva som står på spill.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.