Mediene kunne for litt siden triumferende fortelle at advokat Sidney Powell hadde trukket tilbake påstandene om valgsvindel mot Dominion Voting Systems og Smartmatic, og påberopt seg at det kun var snakk om meninger. Vi stilte oss tvilende til at Powell skulle gjort et fullt tilbaketog. Det ligner henne ikke.

Men Dominion Voting Systems har anlagt sak på rekke og rad mot alle som har koblet deres maskiner til valgsvindel: Fox News, Sidney Powell, Rudy Giuliani – alle har fått søksmål mot seg i milliardkklassen. Frykten for dyre prosesser kan ha bidratt til at medier går stillere i dørene.

Men Powell er ikke blant dem. Hun har gitt et intervju til Dinesh d’Souza der hun gjør opp status.

Intervjuet i seg selv er verdt en kommentar: D’Souza pleier å legge ut podcastene på youtube, men denne gang brukte han youtube kun til å fortelle følgerne at selve intervjuet ligger på rumble,com. Youtube ville ikke tillatt et intervju med Powell om valgsvindel.

Det første Powell gjør er å benekte at hun har forandret mening og kurs: Hun står på at Trump vant med et valgskred og at Biden kun sitter i Det hvite hus pga valgsvindel.

Dominion hadde lagt inn algoritmer valgmaskinene i seks vippestater. De veide automatisk Biden-stemmer høyere enn 1 og Trumps stemmer lavere enn en. Folk med matematisk kunnskap så at stemmene var basert på en matematisk formel og de begynte å kontakte Powell under opptellingen for å fortelle hva som foregikk.

Men likevel ble opptellingen stanset i flere timer. Grunnen er at oppslutningen om Trump sprengte selv dette årets kalkyler. Demokratene var blitt tatt på sengen i 2016 og var fast bestemt på at noe lignende aldri skulle få gjenta seg. Da det gjorde det fikke de panikk. De måtte stanse opptellingen i flere timer.  Det lå et stort antall stemmer klare i reserve og disse ble levert til opptellingslokalene steder som i Detroit.

Gatewaypundit.com fikk utlevert overvåkingsvideoene som viser umerkede biler som losser kartonger midt på natten. Det har ikke vært mulig å dokumentere hvor disse kom fra, slik det skal være. Tidligere senator Colbert var den første som avslørte de nattlige leveransene av stemmesedler. Han er nå saksøkt av dominion for bakvaskelse.

I Bidens Amerika er det lovbryterne som kontrollerer loven.

Powell er bitter over at det var mulig å gjennomføre den største valgsvindel i amerikansk historie og Republikanerne tør ikke en gang si fra. De har kapitulert. De lot seg drive på defensiven og har blitt stående på sidelinjen og se Demokratene river forfatningen fra hverandre.

Powell har også kritiske ord om Trump: Så de ikke dette komme? Det var mange signaler. Demokratene drev nesten ikke valgkamp. De konsentrerte seg om avvikling og opptelling.

Det lønte seg. Med seg hadde de Mark Zuckerberg og hans Centre for Technology og Civil Life som pumpet 350 millioner dollar inn i Demokratiske områder. Det var så mye penger og så målrettet at de nesten vippet Texas til Biden.

Trump burde sett dette komme og vært forberedt. Han hadde mange som snudde kappen etter vinden også i Det hvite hus. Han burde sparket dem etter 3. november, mener Powell.

Hun er også kritisk til at mange veteraner som deltok i Washington 6. januar har fått bære trykket alene. Trump burde forsvart dem og hjulpet dem. Den Demokratiske undertrykkelsesmaskinen er i full sving.

Er det noe i det Powell sier? Hvis hun tar feil, hvorfor har ikke myndigheter og politikere latt prosessene gå sin gang og frigitt materialet som Trump-siden har bedt om? Hvis valget var det mest sikre i amerikansk historie, slik leder av komiteen for valgsikkerhet under Department for Homeland Security, sa, hvorfor kan ikke lokale og føderale myndigheter vise full åpenhet? I stedet kjemper de med nebb og klør mot å utlevere materiale. Dominion-maskinene kunne med letthet blitt undersøkt. I stedet er de visse steder blitt nullstilt. Stemmesedler er destruert.

Det er samme prosedyre som under Russia gate: Demokratene og byråkratiet obstruerte hele veien utlevering av dokumenter. Det tok år med arbeid å få dem utlevert, stykke for stykke.

Det er disse erfaringene og denne oppførselen som gjør at selv 17 prosent av Demokratene mener at valget ikke gikk riktig for seg.

Bevisene er for mange og USA har for mange dyktige journalister og jurister som vil fortsette å grave.

Sannheten vil bli fortalt, som Sheryl Atkisson, sier.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.