Trumps juridiske team sendte søndag ut en melding hvor det het at Sidney Powell ikke var del av teamet og ikke representerte presidenten. Det er en oppsiktsvekkende melding. Powell har i helgen gitt enda flere detaljer om hvordan datamaskinene har endret utfall, helt tilbake til nominasjonskampen mellom Hillary og Sanders i 2016.

“Sidney Powell is practicing law on her own. She is not a member of the Trump Legal Team. She is also not a lawyer for the President in his personal capacity.”

Powell har den siste uken figurert i mediene og gitt intervjuer der hun sier det har foregått massiv valgfusk. Hun har særlig fokusert på maskinene Dominion Voting Systems og programvaren Smartmatic. Powell sier millioner av stemmer ble flyttet fra Trump til Biden. Leder for Trumps juridiske team, Rudy Giuiliani, har mer konsentrert seg om poststemmer og forskjellsbehandling, mangel på anledning til å følge opptellingen osv.

Distanseringen reiser en rekke spørsmål. Mange oppfattet at Powells kritikk var mer fundamental. 68 prosent av Trumps velgere mener at valget var «rigged».

Det er bare noen dager siden hun sto skulder ved skulder med Giuliani og Jenna Ellis på en pressekonferanse i Washington der de  presenterte resultatet av arbeidet med valgfusk. Nå legger Giuliani og Ellis avstand til Powell. Hva har skjedd i mellomtiden?

Powell ga i helgen et intervju til Newsmax der hun kom med nye opplysninger om valgfusk:

Powell sier at Dominion-maskinene også ble brukt da Hillary slo ut Bernie Sanders i nominasjonsvalget i 2016. Bernie var klar over at han ble lurt, men nøyde seg med å få penger til et nytt hus, sier Powell. Det er sjokkerende opplysninger som ryster establishment. Hva er Powells kilder? Har hun kilder i sikkerhetsapparatet som lekker til henne? Det er mange selvstendige grupper som forsøker å finne ut hva som skjedde i valget. Det er rimelig å anta at noen har kontakter i e-tjenestene.

Lider Powell av storhetsvanvidd? Det lyder ikke sannsynlig. Eller er hun en uredd patriot som vil rydde opp uansett hva det måtte koste? Advokat Linn Wood er av samme støpning.

Disse stemmene snakker til Trumps kjernevelgere og bare sannheten kan overbevise dem.

Det som vil komme av avsløringer vil være «bibelsk», sa Powell til Newsmax.

 

Kjøp julegaver fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.