Det er flere grunner til at et eventuelt valg av Joe Biden vil ha svakere legitimitet enn Trump i 2016: Insisteringen på at dette var «det sikreste valg noensinne».  Slik karakteriserer nå mediene valget. Også på Fox sa Eric Shawn det lørdag kveld. Trumps påstander om det motsatte møtes med nedlatenhet, hån og sjikane.

Fox hadde tauet inn en computer-professor som  forsikret at det ikke var noe galt med avviklingen av valget. Alt var i sin skjønneste orden.

Bestillingsverk, kalles slike eksperter. Seerne vet at ting ikke har foregått som de skulle. Så hvorfor lyve så stort? Fordi løgn på en slik skala har en intimiderende virkning. Folk forstår at det er mektige krefter som står bak. De er ikke dumme. Du tør ikke sette deg opp mot selveste Makta.

Fakta

Hvis du skal overbevise noen bør du ha fakta på din side. Det finnes masse materiale om tvilsomme sider ved stemmemaskinene/programmet Dominion. En av dem er the Post & Mail utgitt av Sharon Rondeau. USA har mange ildsjeler som ønsker å opplyse offentligheten. Valgsikkerheten – valgets integritet – er avgjørende for et fungerende demokrati. Rondeau bor i Illinois og det hun skriver om valgsikkerhet i august 2016 kan kaste lys over hvorfor mistanken om organisert svindel er så sterk blant de 73 millionene som stemte på Trump, ti millioner flere enn i 2016.

Hvis man blir advart om svakheter med maskinene man er avhengig av fire år i forveien, og ikke gjør noe for å bøte på dem, oppstår mistanken om at man ønsker et grumsete farvann, et tåkete landskap, som gjør det vanskelig å kontrollere hva som har foregått.

Demokrater over hele USA, fra topp til bunn, har systematisk arbeidet for en slik situasjon. Det gjør at Republikanernes mistillit er avgrunnsdyp, også til mediene som går god for valget.

Artikkelen som ble publisert 1. september  2016 het:

Critical Flaws in Election Security Confirmed by Dominion Voting Executive.

Visepresident for Dominion Voting, Eric Coomer, møtte valgstyret for Illinois for å snakke om valgsikkerhet. Han fikk spørsmål om det gikk an å gå inn bakveien og manipulere systemet som teller stemmer.

On Friday, August 26th, during a meeting at the Illinois State Board of Elections, the Vice President of Engineering for Dominion Voting, Dr. Eric Coomer*, was asked if it was possible to bypass election systems software and go directly to the data tables that manage systems running elections in Illinois. His response was, “Yes, if they have access.”

De som har adgang kan endre valgresultatene. Spørsmålet blir: Hvem har adgang? Selgere, valgfunksjonærer og andre som trenger adgang.

We asked Dr. Coomer that question. Dr. Coomer replied, ‘Vendors, election officials, and others who need to be granted access.’

De som har adgang går direkte til tabuleringen og registreres ikke av operativsystemet. De etterlater seg ikke spor.

It is notable that when someone accesses these systems from a data table, their actions are not logged by the system; thereby making detection much more problematic. This contradicts Dr. Coomer’s assurances that the system is secure.

Man skulle ikke tro det var mulig at et land som USA ville tillate bruk av slike maskiner. Men det har man gjort i to valg nå,

I et intervju med Lou Dobbs forteller advokat Sidney Powell hva de har funnet ut: Dominion ble skapt for at Hugo Chavez kunne vinne valg i Venezuela. Også Cuba og Kina har vært inne i bildet. Formålet var altså stemmemanipulering.

Powell sier de har vitnemål fra instruksjoner som ble gitt før valget. Hun sier Trump vant valget i et valgskred. I så fall må mange stemmer ha blitt enten slettet eller skiftet til Biden.

Justis og FBI

Powell sier noen av Dominion-maskinene står i utlandet. Justisdepartementet har ligget lavt og FBI intimiderer varslere, i stedet for å komme til bunns i valgsvindelen.

Dette er i virkeligheten en ny amerikansk revolusjon, sier Powell. Hun sier det til Lou Dobbs, som er på samme kanal som noen tidligere hadde latterliggjort Trump. Selv innen Fox er motsetningene så store og sterke.

At justisminister Barr synes å ha løpt og gjemt seg er et tegn på at det kreves ekstraordinære egenskaper for å ta opp kampen. Powell har dem, det samme har Trump.

Det hører med til historien at Document må laste ned viktige videoer som dette. Ellers forsvinner de. Google tar dem ned. De fjerner bevis.

Bevisene forsvinner

Det er kjernen ved det digitale samfunnet: Bevis forsvinner og etterlater ikke spor. Derfor er handlekraftige personer som Powell og Rudy Giuliani så viktig: Bevisene må på bordet og ses i sammenheng.

This is the reality of the security of your vote. Software systems that count and record the vote across Illinois and throughout the USA are not updated to address security problems, and even if they were, the software can be completely bypassed by going to the data tables that drive the systems.

Hvis man skal tro Post & Mail fra 2016 er det mye å grave i.

*Dr. Coomer has quite a history in election systems. He held senior management roles with both Sequoia and Smartech.  Before coming to Dominion Voting, Dr. Coomer was Senior Information Services Manager of Smartmatic Corporation and Vice President of Research and Product Development for Sequoia Voting Systems Inc. Read more about how massive voter irregularities at Sequoia and Smartech were alleged and investigated worldwide – which included the 2006 elections in Chicago. Wikipedia.

Hvis dette er så dirty som det ser ut som, skal det ble svært vanskelig å feie all skitten under teppet.

Det er for mye av den.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.