Eric Coomer er sentral i Dominion Voting Systems. Han finansierer Antifa. Dominion har kontorer i samme bygning som George Soros i Toronto.

Amerikanske militære har beslagt scytl-servere i Tyskland, bekrefter Sidney Powell. Det er flere dager siden det gikk rykter om et slikt raid. Nå bekrefter Powell at det har funnet sted.

Amerikanske stemmer ble sendt til Frankfurt for å telles. Hvis det skjedde noe irregulært, vil beviset trolig finnes på serverne.

At det er militære som foretar beslaget, er i seg selv betydningsfullt. Trump skiftet ut forsvarsminister Mark Esper med sjefen for spesialstyrkene, Christopher Miller. Miller har endret kommandokjeden slik at info går direkte til ham og utenom byråkratiet.

Trump har for mange motstandere i byråkratiet og må ha noen å stole på.

Dominion Voting Systems hadde lovet å delta på en kontrollhøring i Pennsylvania fredag, men trakk seg i siste øyeblikk. Lederen for overoppsynskomiteen, Seth Grove, uttrykte skuffelse. Det var Dominions system 19 prosent av velgermassen brukte.

“The members of the state government committee were looking forward to publicly addressing the plethora of accusations of Dominion Voting Systems in a format which would have allowed open and honest dialogue. I was impressed at what appeared to be the willingness of Dominion Voting Systems to address accusations, and it would have put the 1.3 million Pennsylvanians who used their machines at ease, including myself,” state Rep. Seth Grove, a Republican who chairs the Government Oversight Committee, said during a press conference.

Unfortunately, last evening, Dominion Voting Systems lawyered up and backed out of their commitment.”

Fourteen counties in Pennsylvania use Dominion’s voting systems. Approximately 1.3 million people, or 19 percent of voters, voted in those counties.

“Instead of running towards the light of honesty and integrity, Dominion Voting Systems retreated to the darkness. Why? Why would a vendor of public goods fear discussing their products sold to the public for the public good?” Grove said.

https://www.theepochtimes.com/dominion-cancels-planned-appearance-before-pennsylvania-lawmakers_3587425.html

 

Kjøp Peder Jensens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.