Sensuren som Big Tech og media utsetter det amerikanske folk for, er nesten like ille som valgsvindelen. På en måte er det passende at valget telles av venner av Maduro. – Vi er på vei mot a very dark place, sa Giuliani. Foto: Jacquelyn Martin/AP/Scanpix

Rudy Giuliani sier valgsvindelen er så systemisk og utbredt at det er umulig ikke å komme til den konklusjon at det fantes en organisert, sentralisert plan for å stjele valget fra Trump.

Giuliani said there was a pattern to the alleged irregularities in key states that suggested, he said, a “plan from a centralized place” to commit voter fraud in cities controlled by Democrats.

I halvannen time i Republikanernes hovedkvarter i Washington la Giuliani, Powell og Ellis frem resultatene av undersøkelsene Trumps advokater har gjennomført.

– De brukte maskiner fra Venezuela til å telle opp resultatene. Vi kommer til å bli som Venezuela, sa Giuliani.

Svindelen var mest utbredt i store byer med Demokratisk styre.

Sidney Powell forklarte hvordan Dominion ble oppfunnet i Venezuela av Hugo Chavez for å forhindre at han skulle tape et valg i fremtiden. En varsler som var sammen med Chavez da planen for Dominion ble lagt frem, er vitne for Trumps team.

Da dette vitnet så utviklingen på valgnatten i USA, forsto han at det samme skjedde her: Stemmene «flippes» fra Trump til Biden.

– Vi hadde aldri funnet ut dette hvis det ikke var for at valgskredet for Trump var så stort at det sprengte de estimatene som var lagt inn for at Biden skulle vinne. Derfor måtte opptellingen stanses for å gi bakmennene sjansen til å rekalibrere maskinene.

– Deres kontorer i Toronto er blitt flyttet. De holdt til i samme kontorer som George Soros i Toronto. En av lederne er Soros’ no. 2, FN-funksjonæren Derech Malloch-Brown.

– Smartmatics eiere er skjult bak offshoreselskaper.

Det har vært en strøm av klager til føderale myndigheter om hvor farlige og sårbare Smartmatic-systemet er for manipulering, helt fra 2006, da senator Maloney skrev til Hank Poulson. Powell åpner muligheten for at CIA eller andre «3-bokstavers»-enheter selv har brukt maskinene til å påvirke valget rundt om i verden. Argentina sies å ha vært et slikt tilfelle.

Patentholderen for Smartmatic, Eric Coomer, er tilhenger av og finansierer Antifa. Han kan høres i et opptak idet han lover Antifa at valget er i boks og at Trump vil tape.

Powell sier det er en algoritme som gjør det mulig å overstyre tellingen og flippe stemmer etter forgodtbefinnende. Det var også mulig å slette stemmer for Trump, og dette ble gjort i stort omfang, sier Powell.

Manualen til Dominion-maskinene ligger ute på nettet, og man legger ikke skjul på egenskapene som gjør det mulig å endre stemmer. Hvordan er det mulig at disse maskinene ble sluppet inn i USA? spurte Powell.

– Vi skal rydde opp. Vi skal få rensket ut og finne frem til de skyldige, sa Powell.

– Jeg er blitt kontaktet av mennesker over hele verden som har fortalt at lignende ting skjer der. En av toppsjefene i Dominion var til stede i Detroit under opptellingen og styrte utfallet, sa Powell.

Pressen

Rudy er ikke nådig mot pressen, som ikke vil dekke svindelen, men smisker for Biden. – Hvis du ikke ser storyen hvor stemmer i et amerikansk valg blir talt opp i Frankfurt og Spania av et selskap eid av venner av Hugo Chavez og Maduro, er du i feil bransje, sa Giuliani.

 

1. Observers were allegedly prevented from watching mail-in ballots being opened. Giuliani said that many mail-in ballots were opened without observers being able to check that they were properly signed, a key protection against fraud. Those votes, he said, were “null and void,” especially where the envelopes had been discarded, making recounts useless.

2. Allegedly unequal application of the law in Democratic counties. In Pennsylvania, whose state supreme court created new, relaxed voting rules before the election, Giuliani alleged that absentee voters in Democratic counties were allowed to “cure” defects in their ballots, while voters in Republican counties, which obeyed the state law as written, were not.

3. Voters allegedly arrived at the polls to discover other people had voted for them. Giuliani said that many provisional ballots cast in Pittsburgh were submitted by people who showed up to vote in person, only to be told that they had voted already. He alleged that Democrats had filled out absentee ballots for other people, hoping they would not show up.

4. Election officials were allegedly told not to look for defects in ballots, and to backdate ballots. Giuliani cited an affidavit from an official who swore she was told not to exclude absentee ballots for defects, and to backdate ballots so they would not appear to have been received after Election Day, to avoid a Supreme Court order to sequester those ballots.

5. Ballots casting votes for Joe Biden and no other candidates were allegedly run several times through machines. Giuliani said that there were 60 witnesses in Michigan who would attest to ballots being “produced” quickly and counted twice or thrice. He said that a minimum of 60,000 ballots, and a maximum of 100,000 ballots, were allegedly affected.

6. Absentee ballots were accepted in Wisconsin without being applied for first. Giuliani noted that Wisconsin state law was stricter regarding absentee ballots than most other states are, yet alleged that 60,000 absentee ballots were counted in the Milwaukee area, and 40,000 in the Madison area, without having been applied for properly by the voters who cast them.

7. There were allegedly “overvotes,” with some precincts allegedly recording more voters than residents, among other problems. Giuliani said there was an unusually large number of overvotes in precincts in Michigan and in Wisconsin, which he alleged was the reason that Republicans on the Wayne County Board of Canvassers had refused to certify the results there this week. He also alleged that there were some out-of-state voters in Georgia, and people who had cast votes twice there.

8. Voting machines and software are allegedly owned by companies with ties to the Venezuelan regime and to left-wing donor George Soros. Sidney Powell argued that U.S. votes were being counted overseas, and that Dominion voting machines and Smartmatic software were controlled by foreign interests, manipulating algorithms to change the results. Powell noted specifically that Smartmatic’s owners included two Venezuelan nationals, whom she alleged had ties to the regime of Hugo Chavez and Nicolas Maduro. The legal team alleged that there were statistical anomalies, such as huge batches of votes for Biden, that could not be explained except as manipulation — which, they alleged, happened in the wee hours of the morning as vote-counting had stalled. (The companies have disputed these allegations vigorously.)

9. The Constitution provides a process for electing a president if the vote is corrupted. Jenna Ellis argued that the media, had usurped the power to declare the winner of the election. She made the point, citing Federalist No. 68, that the constitutional process of selecting a president had procedural safeguards against corruption and foreign influence.
Giuliani said that the campaign believed that enough votes were flawed — more than double the margins between Biden and Trump in key states — that the president had a path to victory.

 

 

9 Key Points from Trump Campaign Press Conference on Challenges to Election Results

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.