Advokat Sidney Powell fortsatte i natt med sjokkopplysninger om hvordan et valgskred for Trump ble til en knapp valgseier for Biden. Det skjedde ved bruk av softwareprogrammet Smartmatic, som gjør det mulig å skifte stemmer fra én kandidat til en annen, uten spor. Programmet ble brukt til å skaffe Hugo Chavez valgseier i Venezuela.

Powell sier hun har førstehåndsforklaring fra et vitne, en prominent offiser, som var til stede da planene for bruk av Smartmatic ble rullet ut.

Smartmatic brukes i maskinene Dominion Voting Systems.

Systemet ble brukt i 2006, da det så ut til at Chavez skulle gå på et stort valgnederlag. Da ble nettet tatt ned i to timer. Da det var oppe igjen, ble stemmene skiftet slik at Chavez vant.

 

De påstandene Powell kommer med, lar seg sjekke. Vi vet at 6.000 stemmer på uforklarlig vis ble skiftet fra Trump til Biden i et fylke i Michigan.

Mer uforklarlig er det at Dominion Voting Systems og Smartmatic har vært kritisert i flere år, også av Demokrater. Hvordan kan et utenlandsk system være i bruk i USA? Stemmer det at systemet er brukt i Venezuela?

Powell sier at systemet er brukt til å endre valgutfallet i flere land. CIA har visst om dette, sier Powell, men har latt det skje.

Det er et faktum at viseadminiral under Obama, Pete Neffenger, meldte seg frivillig til Bidens kampanje og nå sitter i overgangsteamet til Biden.

Lou Dobbs sier han har det fra sikre kilder at FBI har startet en etterforskning av Smartmatic og Dominion Voting Systems.

Sidney Powell er en formidabel advokat. Hun klarte å avsløre at FBIs sak mot nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn var en konspirasjon, og saken ble forkastet av justisdepartementet. Men dommeren nekter å droppe saken.

Det er samme mønster vi ser med andre Obama-ledere: De fortsetter å motarbeide Trump. FBIs nummer to under Obama, Andrew McCabe, vitnet for justiskomiteen i Senatet sist uke. Han innrømmet ingenting, selv ikke ting som er etablerte fakta, som at Flynn ble etterforsket for helt legale kontakter, samme type kontakter som Bidens team nå har med utenlandske ledere.

– Willful blindness

Hvor er justisdepartementet i alt dette? spør Dobbs. – De har valgt en selvpålagt blindhet, svarer Powell, – dvs. justisdepartementet later som om de ikke ser og ikke forstår hva som foregår, selv om 70 prosent av Trumps 73 millioner velgere mener at valget ble stjålet.

Justisminister William Barrs stjerne har på noen måneder falmet betraktelig.

Påstandene om valgsvindel er nå konkrete: De handler om et selskap som en viseadmiral i Bidens team er sjef for. Der har journalistene noe å grave i, og det vil bli gjort.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.