Selskapet som leverte software til Dominion Voting Systems, heter Smartmatic. Leder er Pete Neffenger, som var viseadmiral under Obama. Neffenger er nå medlem av Bidens overgangsteam.

Denne saken er blitt så stor at selv Trump-kritiske medier er nødt til å rapportere den. La oss se hvordan Neffenger presenteres av msn.com.

Who Is Peter Neffenger? Biden Transition Team Member May Be Target of Trump Lawsuit

Peter Neffenger, a retired vice admiral of the U.S. Coast Guard and experienced national security official, was recently added to the roster of individuals tasked with supporting President-elect Joe Biden and Vice President-elect Kamala Harris as they transition into office. He served as the Transportation Security Administration (TSA) chief from 2015 until 2017 under former president Barack Obama. Neffenger received the Department of Homeland Security’s Distinguished Service Medal twice during his time with the Coast Guard.

Bidens team har mast om å bli klarert for å motta sikkerhetsadgang som gjør at de kan få innsyn. Hvis påstandene om valgsvindel stemmer, er det ikke rart at Neffenger er medlem av overgangsteamet og peiler seg inn på Department of Homeland Security og tilsvarende.

Neffenger meldte seg frivillig til Bidens kampanje. Nå sitter han i ledelsen.

Neffenger joined the Biden-Harris transition effort as a volunteer. Alongside about two dozen others, he will support one of the incoming administration’s agency review teams, specifically assigned to the Homeland Security Department. Review teams delve into their designated agency’s current operations and relay information collected to the president-elect and vice president-elect. Teams are appointed to all major federal agencies. They are meant to prepare the next administration for its responsibilities upon assuming office and, more generally, help facilitate a smooth transfer between White House leadership.

Newsweek er nødt til å sitere hva advokat Sidney Powell sa til Maria Bartiromo søndag. Neffenger leder selskapet som skiftet stemmer fra Trump til Biden:

Sidney Powell, an attorney representing Trump as he attempts to discount ballots that gave Biden his victory, explained Neffenger’s involvement in a potential suit targeting ballot-scanning and tabulation machines during an interview Sunday with told Fox News’ Maria Bartiromo.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.