Sidney Powell nøler ikke med å utpeke Obama som edderkoppen som spant nettet som hennes klient, Michael Flynn, ble sittende fast i. Foto: skjermdump Fox News

Director of National Intelligence, Richard Grenell, vil avsløre navnene på Obama-tjenestemenn som misbrukte sine stillinger til å fjerne anonymiseringen av personer som ble avlyttet i samtale med utlendinger. Det hviskes om at det kan ha vært Obama selv.

Acting Director of National Intelligence Richard Grenell has decided to declassify information about Obama administration officials who were behind the “unmasking” of Michael Flynn — whose calls with the former Russian ambassador during the presidential transition were picked up in surveillance and later leaked — and their names could soon be made public, a source confirmed.

Det er kjent at av-anonymiseringen ble gjort i FN-ambassadør Samantha Powers navn. Men Power aner ikke hvem som sto bak. Nå antydes det at det kan ha vært president Obama. Det vil i så fall slå ned som en bombe.

Av-anonymiseringen gjelder perioden november 2016 til innsettelsen 20. januar 2017.

Dette vil bare gjelde første pulje av offentliggjøringer. Flere vil følge.

Asked if former President Barack Obama’s name is on the list of officials involving in unmasking Flynn, the source would not say but stressed the list would make waves.

Det er kjent at Obama hadde et horn i siden til Flynn. Obama sparket ham som sjef for den militære etterretning i 2014. Etter valget i 2016 var de to personer Obama fant grunn til å advare Trump mot: Nord-Koreas Kim Yong-Un og Michael Flynn.

FBI startet en kontraetterretningsoperasjon mot Flynn, kalt Operation Razor. Men etter fire måneder ble det konkluderte med at man ikke hadde funnet noe negativt. Etterforskningen skulle stenges.

Alle kontraetterretningsoperasjoner blir iverksatt med presidentens viten og vilje og Obama var involvert i overvåkingen av Flynn. Det vet vi fordi Flynn var tema på et møte i Det hvite hus 4. januar.

The Wall Street Journal, which reported on the looming release overnight, cited a senior government official who called Grenell’s move unprecedented, as it came just days after the Justice Department dropped its case against Flynn, President Trump’s first national security adviser. It is now up to Attorney General William Barr to release the names publicly.

Flynns advokat, Sidney Powell, mener at planen om å knekke Flynn ble klekket ut på møtet i Det hvite hus 4. januar. Dermed impliserer hun Obama.

Powell said the “whole thing was orchestrated and set up within the FBI, Clapper, Brennan and in the Oval Office meeting that day with President Obama,” she told anchor Maria Bartiromo.

Bartiromo asked Powell if she believed the scandal reached up to Obama, and Powell responded, “Absolutely.”

Trump later tweeted, “OBAMAGATE,” indicating that he believes that Obama worked to undermine his presidency.

 

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.