Hvis det viser seg at heller ikke etterretningskomiteen sitter på et eneste bevis på Russia collusion er tanken nærliggende at Demokrater som Nancy Pelosi og Adam Schiff har bygget en kampanje på en løgn. Foto: Susan Walsh/AP/Scanpix

Etterretningskomiteen i Representantenes hus sitter på 6.000 sider med avhør av embetsmenn og etterretningsansatte om det var noe samrøre mellom Moskva og Trump-kampanjen før valget i 2016. Dokumentene er for lengst frigitt, men formannen nekter å offentliggjøre dem. Hvorfor ikke? Fordi det ikke ble funnet et fnugg av bevis for at teorien om Russia collusion stemte.

Formannen heter Adam Schiff. Han er Demokrat og har bygget sin posisjon på at det var en Russia collusion. Demokratene fikke problemer da spesialetterforsker Bob Muellers rapport konkluderte med at de ikke hadde funnet bevis på samarbeid.

Schiff har sagt at han har sett «direkte bevis» på et samarbeid. Han vil stå med buksene ned hvis dokumentene frigis.

Transcripts of House Intelligence Committee interviews that have been cleared for release show top law enforcement and intelligence officials affirming they had no evidence of collusion between the Trump campaign and Russia during the 2016 election, senior administration and intelligence community officials told Fox News on Wednesday. (…)

“Schiff is in panic mode,” a senior administration official told Fox News.

Så langt tilbake som september 2018 stemte et tverrpolitisk flertall i komiteen for at avhørene kunne frigis. Tidligere denne uken etterlyste Repubikanerne dokumentene. Nå har Director of National Intelligence, Richard Grenell, gitt beskjed om at han vil frigi dokumentene, hvis ikke Schiff gjør det.

Et stort antall sentrale medlemmer av Obama-administrasjonen ble intervjuet. De fikk alle spørsmål om de kjente til tegn på Russia collusion. Alle svar var negative.

Two sources familiar with the transcripts told Fox News that not one of the 53 witnesses could provide evidence of collusion.

“The transcripts show a total lack of evidence, despite Schiff personally going out saying he had more than circumstantial evidence that there was collusion,” one source involved in House Russia investigations told Fox News.

Blant de avhørte:

Director of National Intelligence James Clapper; former Attorney General Loretta Lynch; former Ambassador to the United Nations Samantha Power; former FBI Deputy Director Andrew McCabe; former National Security Adviser Susan Rice; former Deputy Attorney General Sally Yates; former Obama adviser Benjamin Rhodes; and former Obama counselor and Hillary Clinton Campaign Manager John Podesta.

Sources say Russia probe transcripts affirm officials came up empty on collusion: ‘Schiff is in panic mode’

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.