Dommeren som formelt har saken mot tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn hiver ikke ut saken, slik alle hadde trodd. I stedet inviterer han alle som måtte ha noe å si i sakens anledning, til å komme med sin mening.

Det er en åpen invitasjon til Flynns motstandere.

En av dem som kalte frifinnelsen av Flynn for et grovt brudd på lov og rett var tidligere president Obama, som sa det var uten sidestykke når mannen var anklaget for mened.

Nå var ikke Flynn anklaget for mened, men for å ha løyet.

Obama benådet selv en general Cartwright som løy.

Obama er dessuten part i saken, siden han ledet møtet i Det hvite hus 4. januar 2017 hvor man planla videre skritt overfor Flynn.

Ved sitt vedtak reaktiverer dommer Emmett Sullivan denne konfllikten.

Although Sullivan did not directly address the Justice Department’s motion to drop the charge against Flynn, in his order Sullivan announced he would set a schedule for outside parties to present arguments about the government’s request to dismiss the case.

Tidligere statsadvokat Brett Tolman sier det er det groveste han har opplevd og han har sett litt av hvert. Det er å politisere rettsvesenet.

Appearing on “Fox & Friends,” Tolman said he believed Judge Emmet Sullivan’s decision was “outrageous” and that the Washington D.C. judge had turned himself into an “activist,” willing to set aside rules, ethics, and precedent in favor of partisanship.

Men det var det Obama gjorde da han bestred Flynns rett til å bli frikjent. Dermed gikk han god for at FBI planla hvordan de skulle ta Flynn. Om dette hersker ingen tvil siden sjefen for kontraetterretningen, Bill Priestap, skrev et notat hvor det fremgikk at FBI-ledelsen diskuterte hvordan de beste skulle ta Flynn. Trolig skrev Priestap dette for ha ryggen fri, slik at han ikke ble syndebukk.

Man kan si at Obama og Demokratene høyner innsatsen. I stedet for å bøye seg for at grove feil ble begått, innrømmer de ingenting. Men vil ha omkamp.

Det kan tvinge Justisdepartementet til å gå hardere til verks.

Director of National Intelligence, Richard Grenell, ønsker å offentliggjøre navnene på de som av-anonymiserte hundrevis av Trump-medarbeidere som var blitt overvåket under samtale med utlendinger. Justisdepartementent skal ikke ha vært like begeistret, men det kan være Grenell nå blir oppmuntret til å ta igjen.

Obama og hans fløy forsøker av alle krefter å unngå at termen går fra Russia collusion til Spygate til Obamagate.

 

Former US attorney on judge’s ‘outrageous’ decision in Flynn case: I thought I’d ‘seen everything’

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.