John Durham går for å være en tøffing. Hvis han har satt seg noe i hodet, gjennomfører han. Rapporten vil være ferdig i sommer eller over sommeren, slik det nå ser ut i god tid før valget.  Hva Durham kommer frem til kan komme til å påvirke utfallet.

Spesialetterforsker John Durham er fullt klar over FBI-dokumentene som viser at toppledelsen i FBI diskuterte om de skulle få nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn til å lyve slik at de kunne tiltale ham eller få ha avsatt.

“Barr talks to Durham every day,” a source told Fox News. “The president has been briefed that the case is being pursued, and it’s serious.”

Dokumentene som er frigitt ble skrevet av sjefen for kontraetterretning, Bill Priestap.

Justisminister William Barr utpekte i fjor statsadvokaten i Connecticut, John Durham, til å se på overvåkingen av Trump-kampanjen. Kilder Fox News har snakket med sier at Durham vet hva som foregikk i syvende etasje i FBI-hovedkvarteret.

“They’re building a very serious case,” the second source told Fox News in reference to Durham’s team.

Det er kommet frem at FBI ønsket å lukke saken mot Flynn 4. januar, men assisterende sjef til Bill Priestap, Peter Strzok, fikk forhindret at det skjedde, slik at saken var aktiv og åpen.

Diskusjonen om hvordan man skulle angripe Flynn skjedde i forbindelse med at FBI-sjef James Comey sendte to agenter til Det hvite hus for å snakke med Flynn. Comey har offentlig skrytt av at han aldri ville kunne få til noe tilsvarende med en sittende administrasjon.

Comey har skrytt av at han sendte Peter Strzok og Joe Pientka for å «ta» Flynn for en samtale Flynn hadde med den russiske ambassadøren, Kisljak, en samtale FBI hadde avlyttet. De trengte ikke spørre Flynn om hva som ble sagt.

FBI-sjefer som diskuterer hvordan de skal få tiltalt eller avsatt presidentens nasjonale sikkerhetsrådgiver er ikke dagligdags.

Hvorfor var de så oppsatt på å få fjernet Flynn?

Obama hadde personlig advart Trump mot Flynn før Trump tiltrådte. Hva var det som var så farlig med ham?

Tidligere statsadvokat Andrew McCarthy ga en forklaring til Sean Hannity natt til lørdag: Flynn ville oppdaget at Obama-administrasjonen hadde kjørt en større operasjon for å stanse Trump. Flynn ville avslørt folkene bak og det ville slått tilbake på Obamas topp menn/kvinner. Det ville tatt seg svært dårlig ut.

Det er en plausibel forklaring.

Durham skal være skuffet over at ingen i FBI slo alarm og ble varslere.

The source added that it is “disturbing to Durham” that “there weren’t any whistleblowers” that came forward in the FBI and Justice Department at the onset of the Russia probe.

Det var Bob Mueller og hans folk som startet hardkjøret mot Flynn. Han måtte selge huset da han hadde pådratt seg advokatutgifter på 2 millioner dollar. Da Mueller-folkene truet med å gå på sønnen, som satt med et fire måneders barn, valgte Flynn å tilstå. Det var en tilståelse under press og hans nye advokat har gravd frem omstendighetene.

Justisminister Barr og Durham holder presidenten orientert om etterforskningen. De har bedt Trump ligge lavt og ikke kommentere saken. Trump kunne være fristet til å benåde Flynn, men man har kommet frem til at det vil ha større tyngde hvis rettsvesenet selv kommer frem til at han er offer for et justismord.

Spørsmålet er hva som kommer til å skje med de som la en felle for ham.

 

 

 

Flynn bombshell puts renewed attention on Durham probe, source says Barr talking to him ‘every day’
Brooke Singman

Document er det eneste medien som følger prosessen mot Trump systematisk.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.