Tucker Carlson sa i natt at det er fremlagt ugjendrivelige bevis for at det foregikk valgsvindel i Fulton county, Georgia, til tross for at leder av valgstyret har vært på tv gjentatte ganger og forsikret om det motsatte. Så sent som tirsdag sa Biden at de som trekker valget i tvil, sprer Den store løgnen. Nå kan det vise seg at løgnen er sannhet.

Wokemedier og Biden har lagt listen så høyt på at 2020-valget er det mest ettergåtte i amerikansk historie, at alle avsløringer river tilliten vekk.

Tucker sa at det som er avdekket, utvilsomt er valgsvindel, selv om det ikke handler om mange stemmer, bare noen tusen. Foreløpig.

“That is not a conspiracy theory,” Carlson insisted. “It’s true.”

Referring to this week’s bombshell revelation that the election was “riddled with massive errors and provable fraud,” Carlson reported that “at least 36 batches of mail-in ballots from the November election were double counted in Fulton County,” a total of more than 4,000 votes.

En ikke-kommersiell gruppe VoteGA har ført en lang og seig kamp for å få utlevert stemmesedler og valglister. De viser at stemmer ble talt to ganger. De viser også at valglistene ble forfalsket. Stemmene for Biden ble blåst opp, og Trump fikk ingen.

“We’re not talking about a couple of ballots here,” Carlson declared. “We’re talking about a lot of ballots—at least hundreds of ballots involved—enough potentially to change the outcome of the election.”

Bare 12.000 stemmer skilte Biden og Trump i Georgia. Offisielt. De stemmene som nå er påvist, var falske og spiser opp den lille marginen.

Ifølge Steve Bannon har Biden-administrasjonen panikk, og det var derfor Biden dro til Pennsylvania tirsdag for å sammenligne dem som vil ha ID-bevis før valg med sørstatene i borgerkrigen. Biden må fremstille sine motstandere som illegitime, men bekrefter indirekte frykten som rir Demokratene. Valgseieren var ikke legitim.

Film fra overvåkingskameraer viser at valgmedarbeidere kjører den samme stemmeseddelen gjennom maskinen flere ganger.

Carlson aired surveillance video showing an election worker repeatedly feeding the same batch of ballots into a vote tabulator at State Farm Arena in Atlanta. He said the way to determine how many times the ballots were counted would be to examine the audit tally sheets.

Hvem teller?

Biden sa tirsdag at det avgjørende er hvem som teller stemmene. Det samme sa Stalin. Nå er det kommet frem at de som talte stemmer i Georgia, kom fra et innleid selskap kalt Happy Faces. Det er eid av et selskap der Demokraten Stacy Abrams eier 16 prosent. Et selskap med politiske bindinger sto altså for tellingen.

Etter mye om og men måtte Fulton county utlevere stemmelistene. De viser at tallene ble endret til fordel for Biden.

The host explained that the audit found seven falsified tally sheets containing fabricated vote totals. “For example, a batch containing 59 actual ballot images for Joe Biden, 42 for Donald Trump … was reported as 100 for Biden, zero for Trump,” he said.

The actual total for the seven batches of votes was reportedly 554 votes for Joe Biden, 140 for Donald Trump, and 11 votes for Jo Jorgenson.  The tally sheets, however were falsified tally to show 850 votes for Biden, zero for Trump, and zero for Jorgenson, Carlson said.

Ulovlige stemmer

Valgloven sier at du ikke har lov til å stemme i ditt hjemdistrikt hvis du flytter til et annet. Men 35.000 velgere gjorde dette, og stemmene ble godkjent. Det skulle de ikke vært. En valgekspert, Mark Davis, undersøkte saken:

“He found that nearly 35,000 Georgia voters moved out of their county of residence more than a month prior to Election Day,” Carlson explained, going on to question why none of this seems to matter to anyone in power.

Krever avgang

Medlem av delstatsforsamlingen Jody Rice krever at First Secretary Brad Raffensperger går av. Han er ansvarlig for valget og har hele tiden forsvart det.

On Tuesday, Representative Jody Hice (R-Ga.) called for the Georgia Secretary of State Brad Raffensperger to “immediately resign” from office due to the overwhelming evidence of voter fraud found in the state.

“Over the last 48 hours there have been massive developments into the investigation of Georgia’s 2020 election,” Hice said in a video posted on Facebook.

“Some ten thousand or more ballots were illegally cast by individuals who did not live in the county where they voted,” he said. “There can be as many as 35,000 such ballots that were illegally cast.”

I delstat etter delstat vokser kravet om gjennomgang av valget. Når det som kommer for dagen, styrker mistanken om irregulære forhold, vokser kravet om full åpenhet. Demokratene og Republikanere har forsvart seg med at stemmene allerede er talt flere ganger. Men grasrotinitiativer krever uavhengige granskninger. Når de får gjennomslag for dette, viser resultatene noe helt annet enn det myndighetene påsto.

Tucker Carlson: It Appears There Was Meaningful Voter Fraud in Fulton County, Georgia

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.