Gruppen som gjennomgår valget i Maricopa county, Arizona, presenterte fredag tall for Senatet i delstaten som viser at det ble sendt inn 74.000 flere stemmer enn det ble sendt stemmesedler ut. Cybergruppen sa det var to skjemaer som viste hvor mange stemmesedler som ble sendt ut og hvor mange som kom inn. Men det kom inn 74.000 stemmesedler som aldri var blitt sendt ut. Biden vant Arizona med bare 10.000 stemmers overvekt.

On Thursday the Arizona Senate held a hearing on the ongoing Maricopa County forensic audit.

The audit team announced there were 74,000 ballots that were received and included in the 2020 Election in Maricopa County than were mailed out.
The Cyber Ninjas CEO Doug Logan reported this along with other issues already identified from their investigation.

They found 74,243 mail-in ballots with NO clear record of them ever being sent!

Over hele USA jobber grupper med å gjennomgå valget. De har møtt mye motstand i rettsapparatet og må gå målbevisst og gradvis frem.

I Arizona kommer det flere overraskelser.

The audit team also announced that ballots were counted that WERE NOT on the proper paper stock and WERE NOT in proper printing alignment.
Other ballots were marked with Sharpie pens that bled through the paper.

Men ifølge valgekspert Jovan Pulitzer er disse nyhetene bare småtterier mot det som kommer når hele gjennomgangen er klar.

Hvis det skulle vise seg at Biden ble valgt ved hjelp av valgfusk, kan det utløse et skred. Rundt 40 prosent av amerikanerne tror ikke Biden vant på lovlig vis. Det skal kun én delstat til før hans presidentskap er diskreditert.

Ifølge Steve Bannon og warroom.org vant Trump med et valgskred.

Senator Wendy Rogers vil at delstatsmyndighetene tilbakekaller valgmennene fra Arizona og utlyser nyvalg. Det er ikke spesielt vanskelig å tenke seg hvordan det vil gå.

Fox News-anker Bret Baier hadde ikke mye til overs for gjennomgangen og fikk høre det av Trump. Det var Baier som erklærte Arizona for Biden valgnatten. Dette kostet Fox dyrt. Kanalen tapte uhorvelig mange seere.

En rekke senatorer i Arizona sier de har sett nok. De vil at valgmennene trekkes tilbake.

Trump tar opp kampen mot alle som falt ham i ryggen:

Fox News and other media outlets incorrectly side with the outdated and terrible Maricopa County Election Board to report no fraud found in the Presidential Election. They spew the gross misinformation purposefully put out by the county and the Associated Press, and IGNORE the very important Arizona Senate’s hearing yesterday, which showed 168,000 fraudulent ballots printed on illegal paper (unofficial ballots), 74,000 mail in ballots received that were never mailed (magically appearing ballots), 11,000 voters were added to the voter rolls AFTER the election and still voted, all the access logs to the machines were wiped, and the election server was hacked during the election. They sided with the County and not the brave Arizona Senate who is fighting for the people of Arizona. The same anchor at the desk the night Fox called Arizona for Joe Biden now wants you to believe there was no fraud. The anchor was Bret Baier. Thankfully, Arizona has strong State Senators willing to fight for the truth. Senator Wendy Rogers says “I have heard enough. It’s time to decertify this election.” Senator Kelly Townsend said the fraud was so bad “I want to see indictments.” Senator Sonny Borrelli says “I’ve seen enough evidence to challenge the validity of the certification of the Maricopa County Election results.” Arizona shows Fraud and Voting Irregularities many times more than would be needed to change the outcome of the Election.

Myndighetene i Mericopa county nekter å samarbeide med kontrollgruppen og sier den har fått nok materiale til å gjøre seg opp en mening. De nekter å møtes ansikt til ansikt.

Senator Kelly Townsend sier hun var forberedt på dette svaret og vil be statsadvokaten åpne sak mot myndighetene for obstruksjon.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.