Mike Lindell lager sengetøy og er politisk aktiv. 10. august skal han holde et cyber-symposium der han utfordrer alle til å bestride hans data som viser at valget 3. november ble stjålet. Han tilbyr 5 mill. dollar til den som måtte klare det. Fox ville ikke sende en annonse for symposiet. Det fikk Lindell til å avslutte samarbeidet. Han la igjen 50 mill. dollar i annonser i fjor.

Fox taper ikke bare pengene. De taper også goodwill blant sine seere, og dét er kanskje det mest alvorlige. Trump-tilhengere ser Fox som en motstander etter at de var først ute med å erklære Arizona for Biden 3. november. Nå er det nettopp i Maricopa County i Arizona at granskningen av stemmer har pågått i flere måneder. Det holder ikke å telle stemmene om og om igjen. Man må granske om de er ekte og fastslå når de ble sendt inn. Det er små marginer i flere av vippestatene, og patriotbevegelsen tror den skal bevise at det var svindel som ga Biden seieren. 39 prosent av velgerne mener fortsatt det, ifølge en ny måling fra Economist/yougov.

Dailymail.com stiller seg bak den offisielle versjonen og ser ikke nedsiden hvis Lindell får rett.

Even after numerous recounts and elections audits called for by Republicans, President Joe Biden clearly won the 2020 presidential election.

A flurry of lawsuits filed by Trump and those loyal to him after the November election have also been thrown out of courts with claims they lacked merit.

Election officials nationwide, as well as security experts, have repeatedly noted that there is no proof of widespread election fraud.

Still, Lindell has continued to spread conspiracy theories alleging that Dominion Voting Systems, which makes voting machines, flipped the results of the 2020 presidential election from Trump to Biden.

Det er for mange uregelmessigheter til at mediene kan være så kategoriske.

Lindell vil ha prøvet det vitenskapelig og har brukt en formue på å laste ned datastrømmene fra valgnatten. Han mener å kunne bevise at Kina var innblandet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.