Folkehavet var enormt. Trump var i storform. Halvannen time er ingenting. Kontrasten til den forvirrede, sinte 78-åringen i Det hvite hus gir seg selv: Jo mer Biden viser hvem han er, jo mer sannsynlig er det at amerikanerne vil velge Trump i 2024.

De er allerede i ferd med å få nok.

Bidens popularitet stuper.

Hele 39 prosent mener at Biden ikke er en legitim president.

Lørdag kom tallene som viste at 4.000 stemmer i Mericopa county, Arizona, er tvilsomme. Biden ble erklært vinner med en overvekt på litt over 10.000 stemmer. Det kan ligge en bombe begravet i Mericopa county.

I så fall snakker vi om en gjenåpning av valgresultatet. Noe Trumps folk har påstått hele tiden.

Trump dvelte ikke ved valgresultatet i 2020, men gjør det klart at 3. november ikke er glemt og ikke vil bli det.

Han har blikket rettet mot 2022 og 2024. – Hvis vi fremdeles har et land i 2024, sa Trump.

Oppløsningen av alt Trump fikk til, går med rekordfart: Avtalen med Mexico, grensegjerdet, oppsigelsen av Paris-avtalen og energiuavhengighet, inflasjonen, sysselsetting, vraking av Iran-avtalen. Indirekte vil han ødelegge Abraham-avtalen når han styrker Iran og Hizbollah.

– Biden svekker Amerika og gjør fiendene sterkere.

Under Trump var USA energieksportør. Nå må Biden be Opec om å øke produksjonen, noe de nekter. USA på tiggerferd til Opec, det er uhørt.

Trump-forkjempere som Mike Lindell sier de kan bevise at valget ble svindlet fra Kina.

Trump sa at hvis han blir gjenvalgt, kommer han til å holde Kina ansvarlig for pandemien og kreve tusenvis av milliarder dollar i erstatning.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.