67 prosent av amerikanske velgere mener at det ble jukset ved valget til Kongressen i november 2022. Mistilliten er større i dag enn den var i 2020. 48 prosent av Demokratene mener det ble jukset, opp 8 prosentpoeng fra 2020. For å understreke  poenget ytterligere: Kategorien «usannsynlig med juks» har falt med 24 prosentpoeng!

Målingen skriker at det er en tillitskrise til Biden-regimet og systemet som er uten sidestykke i moderne amerikansk historie. Mediene vil fortsatt ikke formidle nyheter som går dem imot. Men de frie mediene har vokst i mellomtiden, og via Twitter når Rasmussen ut.

Mark Mitchell fra meningsmålingsinstituttet Rasmussen kommer med et spark til medier som sier at det aldri er funnet bevis på juks. Hvordan kan 67 prosent mene at valgene er svindel hvis det ikke finnes bevis?

Ut av dette stiller Rasmussen et nytt spørsmål: Tror de at tjenestemenn på delstats- eller føderalt nivå bevisst unnlater å følge opp mistanker om svindel?

Like mange – 67 prosent – mener at det er svært sannsynlig eller litt sannsylig at de unnlater å gjøre jobben sin.

I Arizona ble Katie Hobbs valgt til guvernør, selv om alle trodde Kari Lake ville vinne. Det var mye tull med stemmemaskinene i det største fylket, Mericopa county, på selve valgdagen da Republikanerne stemmer.

Selv 65 % av Demokratene mener at det var problemer som påvirket utfallet.

Stort tydeligere kan det ikke sies: Selv Demokratiske velgere tror ikke lenger på at valgene foregår rettferdig. Amerikansk demokrati befinner seg i en dyp krise. Hvordan vil dét påvirke valget i 2024?

Demokratene kjører på: De vil nå innføre stemmerettsregistrering på gata, så hvem som helst kan melde seg inn i valgmanntallet, uten ID. Det åpner for at alle illegale kan stemme. Dette er hva Biden-regimet legger opp til.

Hva gjør Republikanerne? Hva gjør Trump?

Målingen gir større tyngde til Trumps insistering på at valget i 2020 ble stjålet fra ham, og det har bare fortsatt. Den som har øyne i hodet, tror ikke at Hochul vant over Lee Zeldin i New York, eller at Gretchen Whitmer vant over Tudor Dixon. Slik var det i stat etter stat, og velgernes dom er den samme: Demokratene har stjålet hele valgprosessen.

Hva gjør Trump med dette? Hvis han ikke knekker koden, kan valget i 2024 bli enda verre enn i 2020.

Demokratene har nå begynte å snakke om «incitement». Alt er oppildning til vold. Alexandra Ocasio-Cortez sa i helgen at Tucker Carlson driver oppildning til vold og bør tas av skjermen.

Demokratene girer opp til krig. De er redd for å bli avslørt, og fallet kan bli dypt hvis Trump vinner.

 

Se fra 06.00 minutter: Jen Psaki var Bidens pressetalskvinne. Hun spør AOC om medier bør stilles til rettslig ansvar for det de formidler. Det er som å legge ballen foran et åpent mål, og AOC svarer at det Tucker Carlson driver med, helt klart er åpenbar oppfordring til vold.

Dette får en kongressrepresentant si uten å bli motsagt, og man kan bare konkludere at Jen Psaki og MSNBC ønsker at Tucker skal bli tatt av lufta.

AOC lager en større stråmann av Republikanske kolleger og påstår at man i Kongressen har tatt til orde for å begrense eller forby ekteskap mellom rasene. Hører folk hva hun sier? Når venstresiden føler seg truet, sier de hva som helst for å ramme motstanderen.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.