Høyesterett i Arizona ga onsdag Kari Lake medhold i at hun fortjener å få sin sak grundigere behandlet i lavere rettsinstans. Hun fikk medhold i at en lavere domstol må gå inn i hvorvidt prosedyrene for signaturverifisering ble fulgt i Mericopa county.

The Arizona Supreme Court ruled Wednesday to send a piece of former GOP gubernatorial candidate Kari Lake’s election lawsuit back to trial court to examine whether or not Maricopa County followed signature verification policies in 2022.

60 prosent av stemmemaskinene i Mericopa county fungerte ikke på valgdagen. Mericopa er det mest folkerike fylket, og alle visste at flertallet av dem som stemte på valgdagen, ville være Republikanere og Lake-velgere.

Spørsmålet er om antall berørte stemmer er stort nok til å påvirke utfallet, sier høyesterett.

whether Petitioner can prove her claim as alleged pursuant to A.R.S. § 16-672 and establish that ‘votes [were] affected «in sufficient numbers to alter the outcome of the election»‘ based on a ‘competent mathematical basis to conclude that the outcome would plausibly have been different, not simply an untethered assertion of uncertainty.'»

Dermed får Lake en ny sjanse. Mange, også Demokrater, kjøper ikke at Katie Hobbs vant. Lake var superpopulær og ble oppfattet som en potensiell trussel mot establishment, som i Arizona også omfatter Republikanere.

Skulle Lake vinne frem, seiler hun opp som en mulig makker til Trump foran 2024.

 

https://justthenews.com/politics-policy/elections/arizona-supreme-court-sends-piece-kari-lakes-election-lawsuit-back-trial

 

Dette er hvordan de saboterte valget i Arizona

Ett av forsvarets vitner i Proud Boys-rettssak hadde vært FBI-informant i 22 måneder

Kjøp Paul Grøtvedts bok her!

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.