Kari Lake er en farlig motstander for Demokratene. Hun har påvist at signaturen i valgregisteret ikke stemmer med signaturen på stemmeseddelen. Men valgstyret for Maricopa county, Arizona, nekter å utlevere stemmematerialet som kunne avklart hvor omfattende svindelen er.

Hvis stemmer er godkjent uten signaturene stemmer er det svindel. At valgstyret nekter styrker mistanken om at de har noe å skjule. Ifølge valgloven har Lake rett til å se stemmesedlene.

Kari Lake took to Twitter earlier to sound the alarm on Maricopa County’s refusal to provide her legal team with public records pursuant to Arizona Statute. 

Lake tweeted earlier, “Maricopa County has confirmed what we all knew to be true: Ballot signatures DO NOT MATCH.

“This is the smoking gun,” said Lake.

Men valgstyret nekter og håner Lake fordi hun ikke har bevisene.

Hvor lenge kan tautrekkingen pågå?

Det er gjennomgående også i Washington at selv når Republikanerne får flertall og kan kreve både vitner og dokumenter, møter de uthaling og regelrett sabotasje fra Biden-regimet og departementene. FBI og Justisdepartementet har sabotert henvendelser i flere år.

På et eller annet tidspunkt må Republikanerne skjære gjennom og sette seg i respekt.

Torsdag var det flere som mente at ett svar ville være å stille Biden for riksrett. Det er ikke så lett når Demokratene har flertall i Senatet. Men de kunne stanse alle bevilgninger i Representantenes hus.

Da måtte samtlige Republikanere være enige. Hittil har de ikke vært det.

Kari Lake har den stamina som folk i Washington mangler. Skulle hun «bryte gjennom» i Arizona vil det ryste hele apparatet til Demokratene.

 

NEW: “Election Officials Brazenly HIDING EVIDENCE From Us” – Kari Lake Speaks Out After Maricopa County Denies Lawful Public Records Request – Request and Response INCLUDED

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.