På rekke og rad sto stjernelaget til Republikanerne frem og nektet å godta resultatet. Det samme gjorde deres tilhengere. Tudor Dixon, Kari Lake,  Lee Zeldin  – de sa de ikke tok resultatene for god fisk. De sier det ikke som dårlige taere. De sier det fordi de ser hva de ser og det Biden-regimet sier står ikke til troende.

Det at Bidenregimet og mediene har begynt å bruke election denier også om fremtiden er i tilfelle kandidatene ikke føyer seg. Da varer det ikke lenge før regimet med loven i hånd sier det er straffbart å betvile resulater. Det skrittet ligger rett rundt hjørnet.

Det hører med til historien at da Republikanerne i Arizona ba om tre timer ekstra for at velgerne i Maricopa county skulle få stemme, gikk Demokraten Mark Kelly mot dette.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.