Associated Press og FOX News erklærer begge Demokraten Mark Kelly som vinner av senatsvalget i Arizona. Fredag sa Republikaneren Blake Masters at de var sikre på å ha nok stemmer til å vinne i de stemmene som gjensto å telle. Mistanken om at valget ikke går riktig for seg i Arizona er sterk.

En rekke indikatorer får Maga-bevegelsen til å mistenke at Demokratene manipulerer valget. I Maricopa county som utgjør totredeler av befolkningen, virket ikke  25 prosent av Dominion-maskinene på valgdagen slik de skulle. Det var for svakt blekk i maskinene. Ordningen med poststemmer, forhåndsstemmer og dropboksstemmer gjør at valgadministratorene kan skylde på at det hele tiden dukker opp nye stemmer som må telles. Prosessen kan dras ut i det uendelige og det var det som skjedde i Arizona. Fredag ble thegatewaypundit.com fysisk kastet ut av en pressekonferanse og fulgt av droner da de forlot stedet.

Også Republikanske Kari Lake har sagt at hun er sikker på å vinne ut fra hvor stemmene som gjenstår kommer fra. Men Demokratene kan visst gjøre undre og det er dette som gjør at tilliten til valget, som var svak i utgangspunktet, forsvinner.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.