Kari Lake er en stigende stjerne og stiller som guvernørkandidat i delstaten Arizona for Republikanerne i mellomvalget 8. november. Nå takker hun Liz Cheney, som har brukt store summer på å promotere Demokratenes kandidat.

Liz Cheney er mest kjent som en tydelig motstander av Donald Trump og som leder for Kongressens oppgjør med 6. juni. Hun tapte sitt eget primærvalg mot Harriet Hagemann. Nå bruker Cheney – som tilhører Det republikanske parti, men oppfattes som en typisk RINO (Republican in name only) – store summer på å støtte Demokratene i valgkampen mot de Republikanere som hun oppfatter som støttespillere av Donald Trump.

Hennes Political Action Committee (PAC)  annonserte fredag at de ville investere 500.000 dollar i annonser og TV-reklame mot de republikanske kandidatene i Arizona, Kari Lake og Mark Finchem.

I en TV-reklame sier Cheney følgende:

– You have a candidate for Governor, Kari Lake, you have a candidate for Secretary of State, Mark Finchem, both of whom have said that they will only honor the results of an election if they agree with it.

– And if you care about the survival of our Republic, we cannot give people power who will not honor elections.

Det er som kjent helt greit å erklære valgfusk hvis en Demokrat taper et valg. Men hvis man representerer Republikanerne, så er det å stille spørsmål ved valgets legitimitet ansett som rene forræderiet.

Kari Lake sier at hun har opplevd massiv økning i antall besøkende på sine hjemmesider, og merker en klar økning i donasjoner etter Cheneys stunt. Lake uttrykker derfor sin takknemlighet, skriver Breitbart.

Takk for ditt sjenerøse bidrag til kampanjen min. Din nylige TV-reklame som oppfordrer Arizona-beboere til ikke å stemme på meg, gjør akkurat det motsatte. Donasjonene til kampanjen vår skyter i været og nettstedet vårt ble nesten overbelastet av trafikk da folk skyndte seg dit for å lære mer om planen min om å sette Arizona først og bli med i vår historiske politiske bevegelse.

Lake spår at Cheneys innsats vil sikre henne ti ekstra prosentpoeng i selve valget, og beskriver motstanden fra Cheney som en gave som ikke slutter å gi.

– Takk igjen for det enorme løftet til kampanjen vår! Nyt din tvungne pensjonering fra politikken. Jeg vet at Amerika vil kunne slappe bedre av ved å vite at nok en krigshisser er kastet ut av sitt kontor, sier Lake ironisk.

Lake avslutter slik: Make Arizona Great Again!

Ifølge Real Clear Politics leder Lake meningsmålingene klart mot sin motstander, Katie Hobbs fra Demokratene.

Les også:

Kari Lake vinner Republikanernes primærvalg i Arizona, knuser RINO

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.