Demokrater stiller til valg men later som de tilhører Det republikanske partiet, hevder Gateway Pundit. Slik forsøker de å forhindre at Demokratene mister flertallet i Kongressen i november. De falske kandidatene kaller seg «secret sleepers».

De samarbeider også med såkalte RINOs (Republicans in name only).

Det er Gateway Pundit som kommer med denne påstanden, og de baserer seg på Project Veritas, som i juni lekket et opptak med Demokratenes senatorkandidat Krystle Matthews.

In June Project Veritas released leaked audio of Democrat US Senate candidate Krystle Matthews speaking on the phone with an inmate at Perry Correctional Institution. Democrat Matthews called for “secret sleepers” to infiltrate the South Carolina Republican party.

På opptaket kan man høre Matthews si følgende:

Vi trenger noen «secret sleepers». Som om du trenger dem til å stille for den andre siden, selv om de er for vår side. Og vi trenger dem for å vinne… Vi trenger folk til å stille som republikanere i disse lokalvalgene. Dette er den eneste måten man kan endre dynamikken i South Carolina.

Gateway Pundit skrev om dette allerede i mars. De påsto dessuten i februar at svikere blant Republikanerne, i samarbeid med Demokrater som spiller på feil lag, forsøker å ødelegge valgsystemet i Missouri slik at Demokratene er sikre på å vinne valget, selv om Trump har massiv støtte i delstaten.

De peker blant annet på vedtaket i juli, hvor såkalte republikanere vedtok en ny drivstoffskatt i Missouri, midt under den verste priskrisen USA har opplevd.

At some point you have to ask — Are Democrats running as Republicans in the Missouri Senate and House?

Også Alaska rammes av svindelen, påstår nettstedet.

Republicans allowed ranked-choice voting to pass through referendum in 2020 allowing Democrats to steal all future elections. In August the Democrats “won” their first House race in 50 years despite 60% of the vote being Republican voters.

Project Veritas har også opptak fra Alaska, som avslører staben til RINO-senatoren Lisa Murkowski bidro i støtten til såkalt «ranked voting system» for å sikre sin egen seier.

Begrepet rangert stemmegivning (også kjent som rangert valg) refererer til ethvert stemmesystem der velgerne rangerer sine kandidateri en sekvens av første eller andre (eller tredje, etc.) på sine respektive stemmesedler.

Det er lignende anklager for Wisconsin, Wyoming, Ohio, Arizona og Georgia. Noen av disse statene er såkalte vippestater, og er derfor av stor betydning for valgresultatet.

A report at the Georgia Record revealed that Georgia’s corrupt Secretary of State Raffensperger, his sidekick CFO Gabe Sterling, and his Deputy Secretary of State Jordan Fuchs, were all connected to a firm that groomed Democrats for Republican jobs.

Disse individene gjør alt de kan for å forhindre at Trump blir gjenvalgt som president, hevder Gateway Pundit. Demokratene har ingen egen politikk å markedsføre, og må derfor ty til løgner og svindel.

We now see that this is happening in America today. Democrats have lost their appeal. Their policies are insane and dangerous. They have resorted to lying and cheating.

Denne praksisen skal ha pågått i årevis i flere distrikter. Trump og hans konservative tilhengere fortjener bedre, konkluderer nettstedet.

Det er nesten ikke mulig å tro på det som Gateway Pundit skriver. Men etterhvert lærer man seg til å tro det utroligste. Særlig når det gjelder politisk svindel.

Det er redaktøren Jim Hoft som har forfattet teksten, så det er liten tvil om at Gateway Pundit føler seg trygge på kildene. Personlig blir jeg nesten ikke sjokkert lenger på grunn av nyheter fra USA, uansett hvor usannsynlige de virker i utgangspunktet.

Les også:

McConnell vil heller at Amerika går nedenom enn at America First vinner

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.