Biden har gjentatte hamret inn at det ikke kommer an på hvor mange som avgir stemmer, men på hvem som teller dem. Med dét mener han nok valgdistriktene. Grensene kan bestemme utfallet. Demokratene er hissige etter å få maksimal uttelling av mandater i sine stater, og Republikanerne har føyd seg. Men ikke bare der. De har også latt Demokratene herje i røde delstater. Hvordan er det mulig?

RINOS betyr Republicans In Name Only.

Fordi det republikanske establishment er mer opptatt av å berike seg enn å støtte en grasrotbevegelse som MAGA. Det kalles Una-partiet i Washington, Republikanere som stemmer med Demokratene.

Men at de også gjør det nå, da Demokratene står foran et nederlag uten sidestykke, er nedslående.

With Republican state legislatures in control of reshaping 187 districts while Democrats only control 75, Republican legislatures had an opportunity to wreak havoc on Democrat-leaning districts, splitting them up with district lines that benefit Republican candidates.

But in multiple red states, Republicans have not drawn Republican-favoring district maps. In blue states, however, Democrats have been very aggressive.

AP bemerket mandag hvor oppsiktsvekkende godt Demokratene gjør det i Republikanske distrikter. Det er ikke fordi Republikanerne ikke forstår hva som skjer.

The reports have indicated Democrat legislatures are aggressively drawing lines in states such as Illinois, New Mexico, Oregon, Maryland, California, New Jersey, Nevada, and likely New York, while Republican legislatures have failed to draw strong lines in Missouri, Indiana, and Georgia.

The Democrats’ aggressive actions and the Republicans’ weak efforts threaten the GOP’s ability to win enough U.S. House seats to overcome its deficit of five. Moreover, Republicans must win enough seats to overcome establishment Republicans.

Many establishment Republicans are likely to side with Democrats on important 2023-2024 issues, such as banning lawmakers from trading stocks, firing Dr. Anthony Fauci, and breaking up big tech.

Dette er samme frontlinjer som under Trump: Når det kommer til stykket, vil ikke Republikanerne gjøre noe som endrer maktforholdene: De vil ikke røre Big Tech eller sette ned komiteer som virkelig trenger til bunns i saker. De er det nok av under Biden. En gigantisk opprydning forestår. Men hvis ikke Republikanerne får inn de riktige folkene, kommer ikke noe til å skje. Det blir prat, men ikke noe mer.

En av dem som symboliserer denne linjen, er Lindsey Graham. Han har snakket tøft, men i praksis ikke gjort noen ting. Derimot har han hjulpet Biden å få flertall for radikale dommere.

Slike folk har ikke Trump råd til neste gang.

Mens Demokratene holder sammen som erteris, utfordrer Republikanerne i delstatsforsamlingen i Florida selveste guvernør Ron DeSantis. I andre delstater får de hjelp av delstatens domstoler. Denne korrupsjonen var det som gjorde det mulig for Demokratene å stjele valget i november 2020.

In Florida, the legislature controlled by establishment Republicans is weighing a Gov. Ron DeSantis (R) map proposal that would bend four districts red. In Ohio, the Republican-leaning map benefited Republicans until it was tossed out by the state’s supreme court. Democrats hope the same will occur in North Carolina.

 

2022 Midterms: Republicans Losing Redistricting Battle to Aggressive Democrats

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.