Sist uke holdt president Joe Biden en tale i Georgia. Nå blir han hengt ut av enkelte medier, som mener at det er umulig å telle antall løgner han kom med. En av påstandene hans fortjener særlig oppmerksomhet.

Dette skriver den anerkjente avisen Wall Street Journal (WSJ).

President Biden’s Georgia speech last week on voting and elections was riddled with too many falsehoods to count. But one of his claims deserves closer scrutiny. The President said the “endgame” of Republican state legislatures is “to turn the will of the voters into a mere suggestion—something states can respect or ignore.”

Assuring listeners that this is “not hyperbole,” he added, “your vote won’t matter. They’ll just decide what they want and then do it.”

Demokratene i Senatet vil nasjonalisere stemmereglene, slik at enhver uidentifisert person som befinner seg i USA kan få stemmerett – for å stemme på Demokratene, selvsagt. Et utenkelig prinsipp i resten av verdens demokratier. Norske medier omtaler delstatenes forsøk på å kreve ID som noe udemokratisk, uten å nevne at det er umulig å stemme ved valg i Norge uten å kunne legitimere seg.

Poststemmer ble tvunget frem på grunn av pandemien. Demokratene stjal muligens valget ved å manipulere valglovene, og ved hjelp av solid støtte fra tyrannene i Big Tech.

Dette vil de nå videreføre til evig tid. Konstitusjonen er bare en liten hump i veien.

Start with the constitutional basics. The Constitution’s Article II says that a state’s presidential electors shall be appointed “in such Manner as the Legislature thereof may direct.” All state legislatures have passed laws directing that their electors be selected by a popular election in the state.

Biden mener at Republikanerne vil forvandle stemmer til «forslag». WSJ avviser premisset på lederplass.

This could conceivably be done if states changed their laws to say so. But as of this month, it simply isn’t happening.

Obama er på banen, og skriver debattinnlegg for å støtte den kanskje svakeste presidenten i USAs historie. Tittelen på artikkelen forteller alt: «A Democracy Crisis in the Making».

Obama går til angrep på delstater som Arizona, selv om nye valglover ennå ikke er vedtatt. Også Missouri og Nevada får gjennomgå.

Om Nevada skriver WSJ:

Finally, there’s Nevada. Sponsored by five Republicans in March, legislation there called for a statewide referendum to implement something like the first Arizona proposal described above—that is, to make the state Legislature the body that certifies election outcomes.

The proposal, which died in April, would never have passed the state’s Democratic-controlled assembly. And even if it did, it’s hard to imagine voters handing such power to the Legislature and possibly negating their own presidential choice.

Biden-regimet har forandret USA til et makabert sirkus, og selv om Biden er klovnen, er det ingen som ler.

Han snakker om unity, men også om forrædere og borgerkrig når han omtaler sine politiske motstandere, som vokser i antall. Han snakker om Jim Crow, demagoger, og oppfordrer på denne måten til en økende splittelse. Forfallet er åpenbart.

 

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.