Her bringer vi et intervju the Epoch Times har gjort med advokat Sidney Powell. Hun kjemper ikke bare for sin klient, USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn, men også for å avsløre valgfusket i USA.

Intervjuet ble gjort søndag, og her kommenterer hun de mange søksmålene som nå verserer i det amerikanske rettssystemet, inklusive den amerikanske høyesterettens (SCOTUS) avslag på søksmålet som ble reist av Texas, med 18 andre stater og president Donald Trump.

Avslaget bunnet i en juridisk teknikalitet, der SCOTUS påpeker at en delstat i seg selv ikke er part i søksmålet, det er det kun delstatens velgere som har.

Sidney Powell: Yes, to bring a case you have to be a party that suffered an actual injury as a result of the conduct that is being complained of. So for example, the court was saying that Texas as a state doesn’t have a particular interest, particularly in how other states run their elections. But voters and electors should definitely have standing to raise claims of vote dilution. Because electors are seated as a result of the vote. In fact, in several states they have the same standing as a candidate would have. By state law, they have rights and duties under their state laws. And they have a special mention in the constitution as being constitutionally required for the process of the Electoral College.

So I don’t think there’s any circumstance under which any court can say an elector that we represent multiple of, in multiple states… In fact [in] Arizona, every single elector in the state joined our suit. So we have standing for all of the claims that we have raised, beyond any doubt. (Epoch Times)

Følg med på Dagsorden, på Facebook, på YouTubeRumble og PodBean! Søk opp Document.no og abonnér eller lik, slik at du ikke går glipp av nyheter sett og satt i sammenheng!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂