Mike Lindell holdt sist uke et tre dagers symposium i Sioux Fall, Sør-Dakota, der han utfordret cybereksperter til å motbevise hans data som viser at Kina stjal valget for Biden. Det ble ikke noe definitivt bevis, til det er dette et stort lerret å bleke. Arbeidet fortsetter.

En av dem som bidrar er dr. Franklin, se bans fremstilling. Noe er galt med tallene. De har samme symmetri i county etter county og alle som ser søylen vet at den er fake. Ikke noe genuint valg oppviser en tilsvarende symmetri.

Motstanderne var der for å svekke Lindells renommé. Han har en egenskap de frykter: Mot.

Flere av wokemediene var der. Men ikke Fox News. Fox nektet å kjøre annonser for symposiet. Da trakk Lindell all annonsering for sine produkter og Fox tapte 50 millioner dollar i reklameinntekter. Lindell tapte også i omsetning. Men på lang sikt er det Fox som kanskje taper mest. Hvis det ikke var for Tucker, Ingraham, Bartiromo, Waters, Hilton, Levin og Jeanine Pirro, ville Fox vært på nivå med CNN. Men disse tv-vertene får til gjengjeld ikke lov å nevne Lindell eller Steve Bannon.

Det skaper noen merkelige situasjoner, for ingen er i tvil om hva Tucker ville gjort, hvis han fikk lov.

Skal man følge med på hva som foregår må man høre på Steve Bannons Warroom, som finnes på ulike plattformer. Bannon er spydspissen. Lindell er fast gjest, men Bannon driver ikke propaganda. Han hadde den nødvendige distanse til symposiet.

Lindell ble for øvrig utsatt for både cyber- og personlige angrep. Da han kom tilbake til hotellet en kveld sto tre menn klare og en av dem tok et så hardt tak rundt Lindell at han holdt på å besvime.

Slik USA er blitt vet man ikke helt hvem man er ute for. Her snakket man om Antifa, men de har også folk på innsiden av FBI, CIA som hjelper dem. Heldigvis har også patriotene det.

Arbeidet med å finne definitive bevis for juks i stor skala fortsetter. Det har kommet lengst i Arizona, hvor man har foretatt en såkalt forensic audit, en teknisk undersøkelse av hver eneste fysiske stemme. Hvis det er kommet inn flere stemmer enn det ble sendt ut, forstår man at noe ikke stemmer, men det må bevises stemme for stemme.

Det underlige er at Nancy Pelosi i 2018 fikk utarbeidet en rapport som tok for seg valgsvindel og hvordan man skulle unngå det. Demokratene har i 2020 gjort alt det de advarte mot to år tidligere.

Alle 50 delstater var representert og disse innledet samarbeid. Det var slik USA ble en føderal republikk: Borgerne konstituerte seg selv i en lovgivende forsamling.

Biden skal passe seg for det er mange paralleller mellom situasjonen idag og 1776. Også i dag oppfatter mange amerikanere at de står overfor et tyranni.

De er sensitive til overgrep mot den private eiendomsrett. Biden bestemte nylig at leietakere skal slippe å betale husleie. Utleierne sitter med skjegget i postkassa. Mange er blitt tvunget til å selge. Det koster ikke staten noe å være raus på andres bekostning. Dette er selve definisjonen på tyranni, mener amerikanerne.

Det står faktisk i forfatningen at staten ikke kan påtvinge huseiere innkvartering av soldater uten å betale for det. Folk ser parallellene.

Biden fikk en høyesterettsdom mot seg, men brydde seg ikke om den.

Dette er for mange amerikanere et bevis for at de er på vei mot tyranni.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.