Dinesh d’Souzas film «2000mules.com» kommer til å ryste det som måtte være igjen av tillit til 2020-valget. Som Steve Bannon sier: Nå blir de presentert for tekniske bevis som ikke lar seg bortforklare.

Bannon har Catherine Engelbrecht i studio, grunnleggeren av Truethevote.org. De jobbet med valg-integritet lenge før 2020. Da de hørte om de nye stemmereglene som ville tillate poststemmer, og ubemannede valgurner plassert rundt om, forsto de at det åpnet for svindel i stor skala.

Hva kunne de gjøre? True the Vote la en digital ring rundt alle stemmeurnene. Dermed registrerte de all trafikk inn og ut av disse områdene. Etter valget kjøpte de en billion pings, mobilsignaler. Såkalt geotracking gjør det mulig å finne ut hvem det var som besøkte stemmeurnene igjen og igjen, til merkelige tider på døgnet. Da de også fikk video, kunne de se hva som foregikk: massiv valgsvindel.

Folk fikk betalt for å kjøre eller sykle rundt og levere stemmer. De forsøkte å skjule ansikt eller hender. Men telefonene forrådte dem. De måtte ta bilder av stemmeurnene for å få penger. Hvem betalte dem, hvem organiserte svindelen? Vi vet hvilken kandidat det falt ut til fordel for, men hvordan ble svindelen organisert?

Det var Mark Zuckerberg og hans stiftelse som betalte for alle stemmeurnene i særlig Demokratisk tunge områder. Svindelen var ikke bare en ting, den gikk fra topp til bunn. De såkalte mules sørget for marginene som vippet valget til Bidens fordel.

Engelbrecht er en formidabel motstander. Hun forteller hvordan guvernøren i Georgia, Brian Kemp, og first secretary Raffensperger saboterte deres undersøkelse. De fikk se alt materialet, men i stedet for å handle, dro de ut tiden. Syv måneder.

De sa de hadde sendt materialet over til FBI, men FBI er blitt et korrupt politi. De gjør ingenting.

Justisminister William Barr sa han undersøkte påstandene om valgsvindel og fikk laget en rapport. Ingen har sett rapporten.

Dinesh d’Souzas film dekker vippestatene. Valget ble avgjort av 45.000 stemmer. Det er innen rekkevidde av hva the mules leverte. I tillegg kom mange andre anomalier, som godkjenning av poststemmer flere dager senere, og uten signaturverifisering. Brudd på brudd.

Biden og Demokratene vil ha en ny valglov som gjør identifisering overflødig. Samtidig har de importert tre millioner illegale. Alt ligger til rette for at USA blir en ettpartistat.

Men de har forregnet seg. Deres grenseløse arroganse har provosert for mange dyktige amerikanere. De finner seg ikke i at landet deres blir stjålet rett for øynene deres.

Når Republikanerne vinner 8. november, kan de for en gangs skyld bli tvunget til å gjøre noe. 39 prosent av amerikanerne mener valget ble stjålet.

Nå får de syn for sagn.

Det sier seg selv at Trumps sjanser i 2024 stiger. Det Demokratene før brukte mot ham – Russiagate og riksrett – vil nå bli vendt mot dem.

 

Se Bannon intervjue Engelbrecht og hør henne fortelle hvordan Brian Kamp avviste dem og forsøkte å forpurre at sannheten kom frem. (fra ca. 14.00)

 

 

 

Hvis du synes at Documents arbeid med USA er viktig, bør du støtte oss økonomisk:

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.